Måske mangler vi netop dig?

Vi løber stærkt og får mange spændende projekter ind for øjeblikket. Derfor er vi på udkig efter kompetente rådgivere med gode kommunikationsevner og gerne projektledererfaring til vores sygehusprojekter, boligprojekter af forskellig art og alt det andet, vi er med på. Som medarbejder hos os bliver du en del af en arbejdsplads med fokus på trivsel og udvikling.

Læs mere om arbejdspladsen her »
Se eksempler på projekterne her »

Bygherrerådgiver

Som bygherrerådgiver hos LB Consult kommer du tæt på kunden. Helt tæt på.

VVS-ingeniør

I rollen som VVS-ingeniør hos LB Consult får du mulighed for at beskæftige dig med projekter af forskellig art eller specialisere dig endnu mere indenfor ét område alt efter dine ønsker og vores behov.

Bygningskonstruktør

Som bygningskonstruktører hos LB Consult er eller bliver du ekspert i REVIT, og du arbejder tæt sammen med kunder og kolleger om projekterne.

Konstruktionsingeniør

Som konstruktionsingeniør hos LB Consult arbejder du tæt sammen med kunder og kolleger om projekterne og dygtiggør dig indenfor træ, murværk, beton, stål og projektledelse.

EL-installatør

Som EL-installatør hos LB Consult arbejder du tæt sammen med kunder og kolleger om projekterne med din erfaring fra rådgivning og entreprenør og som selvkørende autoriseret installatør.

Send os en uopfordret ansøgning!

Vi tager gerne imod uopfordrede ansøgninger, hvis ovenstående stillinger ikke rammer plet i forhold til din profil. Alle ansøgninger læses og modtager svar. Send til info@lb-consult.dk.