Måske mangler vi netop dig!

Vi render stærkt for at følge med, og derfor er vi ofte på udkig efter nye kompetente rådgivere. For det meste leder vi efter ingeniører og bygherrerådgivere med gå-på-mod, gode kommunikationsevner og gerne med projektledererfaring.

Som medarbejder hos os bliver du en del af en arbejdsplads med fokus på trivsel og udvikling. Du kommer ind i et ungdommeligt team, der arbejder professionelt på tværs af fag, erfaring og kompetencer, hvilket giver dig rig mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt. Derudover planlægger vi ofte sociale aktiviteter, som de, der har lyst, kan deltage i.

Læs mere om arbejdspladsen her »

Vi søger i øjeblikket: 

Ny bygherrerådgiver

Som bygherrerådgiver hos LB Consult kommer du tæt på kunden. Helt tæt på. Du vil opleve, at du på mange af dine projekter bliver betragtet mere som en del af det interne team end som en ekstern ressource. Lyder det som noget for dig, så inviterer vi dig til at tage plads for enden af bordet og blive bygherrerådgiver hos LB Consult. Vi klæder dig på til at blive bygherrerådgiver på spændende projekter indenfor fx sundhed, erhverv, bolig, uddannelse mm.

Oscarvindende VVS-ingeniør

Hvis du vil accelerere din karriere inden for det installationstekniske område, så læs med her om, hvilken indflydelse du får hos LB Consult via en dynamisk udviklingsproces – faglig som personlig.

I rollen som VVS-ingeniør hos LB Consult får du mulighed for at beskæftige dig med det, der motiverer dig allermest inden for det installationstekniske område. Du kan bringe dig selv i spil i projektering, projektledelse, bygherrerådgivning, byggeledelse, design, salg og projekteringsledelse – eller i en tværfaglig kombination. Alt efter, hvad du finder attraktivt. Har du tilmed lysten til at gå i front på et bestemt område, kommer du hurtigt til at gøre en forskel for forretningen og dine kolleger, da du sætter retningen for udviklingen.

Send os gerne en uopfordret ansøgning!

Passer de ovenstående stillinger ikke lige på dig? Send os gerne en uopfordret ansøgning, så tager vi dig i betragtning til fremtidige stillinger. Eller måske slår du benene væk under os, så vi slet ikke kan undvære dig!