Reference / Erhverv

Kontorhus, Design City Kolding

      

Fakta

Bygherre

Bjert Invest A/S

Arkitekt

Arkitema Architects K/S

Totalentreprenør

KPC

Areal

7.000 m2

Periode

2016-2018

Energi

BR15

LB Consults ydelser

Bygherrerådgivning

Referenceperson

Martin Jensen, Bjert Invest


Tilbage

BYGHERRERÅDGIVNING DER SKABER MERVÆRDI

I efteråret 2015 blev vi kontaktet af Martin Jensen, Bjert Invest A/S i Kolding. Dette var med henblik på, at vi skulle yde in-house bygherrerådgivning på koncernens ejendomme med hovedvægt på byudviklingsområdet, Design City Kolding. I den forbindelse blev der indgået en aftale om opførelsen af to kontorhuse til henholdsvis Danske Bank og Sydbank.

De to kontorhuse bliver bygget på én stor fælles p-kælder, og de deler de fælles opholdsarealer på terrænet. Sydbank-bygningen er kontorhuset, vi er rådgiver på, og den bliver bygget i ni etager, som alle rummer kontorer, kontorlandskaber, møderum og birum. Derudover er der etableret kantine og køkken på en række af etagerne.

Lars Bager, direktør hos LB Consult, har været bygherrerådgiveren i dette projekt, og om samarbejdet udtaler Martin Jensen:
”Udover at udøve professionel teknisk rådgivning formår firmaet at indleve sig i vores forretningsmæssige behov og derigennem skabe merværdi – både i processen såvel som i det færdige resultat. En af de helt store fordele for os er, at LB Consult kan teame op og ned – afhængigt af vores aktuelle behov og aktiviteter.”

Leave a Reply