1. spadestik for Makita Danmarks nye lager- og kontordomicil

LB Consult er bygherrerådgiver for Makita Elværktøj, som opfører et nyt lager- og kontordomicil på Orionvej i Horsens.

Der har netop været 1. spadestik på det nye lager- og kontordomicil. Selve projektet omfatter etablering af et nyt lager på ca. 17.000 kvm og en ny administrationsbygning på ca. 3.000 kvm. For at det er nemt for Makitas medarbejdere at bevæge sig mellem lageret og kontoret, skaber vi en sammenkobling mellem bygningernes hjørner. Det er en løsning som får den daglige drift til at glide nemmere, da afdelingerne ikke bliver adskilt fysisk fra hinanden.

Administrationsbygningen rummer nye, lyse mødelokaler med optimal komfort. Ligeledes er et åbent og moderne kontormiljø og showroom indtænkt i projekteringen af byggeriet. Det er især vigtigt for os at sikre gode arbejdsomgivelser for Makitas medarbejdere. Vi sætter os i deres sted og prioriterer funktionalitet, sammenhæng og godt indeklima.

mak
ma

Personlig bygherrerådgivning

Et byggeri af en sådan størrelse, som dette, kan somme tider være svær at overskue for bygherre. Gennem vores personlige rådgivning bistår vi Makita og sikrer, at der tages højde for alle ønsker og behov. 

For os er ordentlighed udgangspunktet for vores rådgivning, idet vi sætter en ære i at kunne give Makita en god oplevelse igennem hele processen. Dét der sikrer gode løsninger og resultater er, ifølge os, tæt samarbejde, fornuftig dialog, forventningsafstemning og indgående kendskab til Makitas ønsker og behov. Direktør og bygherrerådgiver, Lars Bager, fortæller:

De tætte relationer skaber tillid, hvilket resulterer i, at vi giver den bedste rådgivning, som vi kan være stolte af. Af erfaring ved vi dog også, at udfordringer kan opstå i en sådan proces, men i stedet for at gå i baglås, så løser vi problemerne og finder det mest fornuftige løsningsforslag.”
Lars Bager
Direktør & bygherrerådgiver
Holdet bag

Dansk Hal er totalentreprenør, og skal sammen med arkitekt Lundhilds tegnestue udarbejde projektet.

OM DENNE NYHED

DEL NYHED