1. spadestik på Trekanten i Brabrand

Trekanten består af 75 familievenlige 2- og 3-etagers rækkehuse med rummelige planløsninger, et sundt indeklima og kort afstand til det centrale Aarhus.

75 svanemærkede rækkehuse på vej til Brabrand

Humøret var højt på Hejredalsstrædet i Brabrand, da det første spadestik blev taget på det nye lejeboligområde, Trekanten. Projektet byder på 75 rækkehuse, der forventes at stå færdige i december 2024.

Holdet bag Trekanten er bygherre AP Ejendomme A/S, arkitektfirmaet Arkitema og totalentreprenør 5E Byg A/S, mens vi hos LB Consult – Norconsult står for ingeniørrådgivning i forbindelse med projektering af alle ingeniørfaglige fag.

Familievenlige boliger i naturskønne rammer

Rækkehusene bygges i to typer med 4-5 værelser. Den ene type er 95 kvm og er fordelt på 2 etager, mens den anden type er 115 kvm fordelt på 3 etager. Fælles for dem er, at de skaber rammerne for det gode familieliv nær by, indkøb, uddannelse og ikke mindst skøn natur. Rækkehusene bliver nemlig bygget i et område nær Brabrand, der både byder på dejlige naturområder og kort køreafstand ind til Aarhus by.

Fremtidige lejere kan desuden se frem til egen have og balkon, gode opholdsarealer og en fælles parkeringsplads med 75 pladser med fælles ladestander til el-biler. Indvendigt er der fokus på at skabe en funktionel og rummelig planløsning i stueetagen, der inviterer til hyggeligt samvær i et åbent køkkenalrum med udgang til have. Værelserne er placeret på de øvre etager, hvor der er rigeligt med plads til hele familien.

Foto: AP Pension
Geometrisk og svanemærket arkitektur

Boligområdet er struktureret som en trekant, og boligerne er opdelt i tre klynger, der hver især danner en trekant – dermed navnet, Trekanten. Alle boligerne bliver svanemærkede, hvilket betyder, at boligerne kendetegnes ved et lavt energiforbrug og et godt indeklima. Sammen med Arkitema sikrer vi, at boligerne lever op til kravene for at blive svanemærket. Det sikres bl.a. gennem gode byggematerialer, ventilation, fugtsikring og et godt lysindfald. 

Skriv dig op til at leje et af de helt nye rækkehuse allerede nu: https://3-kanten.dk/

fakta om byggeriet

Byggeriet består af 75 lejeboliger med et bruttoareal på 8280 kvm på Hejredalsvej i Brabrand nær natur og med kort afstand til Aarhus C. Boligerne bygges i to typer mellem 95-115 kvm med 4-5 værelser fordelt på to eller tre etager . Der er fokus på at skabe sunde boliger med lavt energiforbrug og godt indeklima, hvilket sikres gennem svanemærkning.
Bygherre: AP Ejendomme A/S // Totalentreprenør: 5E Byg A/S // Areal: 8280 kvm

OM DENNE NYHED

DEL NYHED