121 nye boliger i Englund, Herlev

I Herlev skal 5 boligblokke skabe det nye såkaldte Englund. De nye boliger placerer sig tæt på dagligvareindkøb, bymidten og uddannelsesinstitutioner.

Centralt beliggende i Herlev skal 5 etagebyggerier opføres for ejendomsselskabet, Englunden ApS. I alt indeholder etagebyggeriet 121 boliger, som består af 2 og 4-værelslejligheder samt 2 etagers rækkehuse.

Vi er i samarbejde med Arkitema Architects underrådgivere for totalentreprenør JCN Bolig. Sammen har vi et godt, konstruktivt og tæt samarbejde, som skal imødekomme Englunden ApS’ ønsker og behov. Med detaljeret forberedelse, løbende dialog og omhyggelig forventningsafstemning er vi sikrer på at give projektet høj værdi, kvalitet og god personlig rådgivning, som vi kan være stolte af.

121 STILRENE BOLIGER

Alle lejligheder har adgang til frisk luft og uderum enten i form af tagterrasser, almindelige terrasser eller altaner. Blokkene danner ramme om bebyggelsens gårdrum, som er anlagt med stisystemer og grøn beplantning. Små, hyggelige opholdssteder er desuden også prioriteret i gårdmiljøet, fordi beboerne skal kunne nyde det dejlige vejr i hjemlige og rolige omgivelser.

Under den ene blok er der etableret opvarmet kælder på 578 m2 til depot- og teknikrum. Rækkehusene har eget depotrum i boligen. Derudover etableres der parkeringskælder i terræn på ca. 2200 m2 med dertilhørende tilkørselsrampe. Der skal i alt være plads til ca. 66 parkeringspladser samt gode forhold til cykelparkering. Det samlede byggeri er 10.977 m2.

Boligernes facader er opført i en varm, lysegul teglsten, som skaber kontrast til vinduer, udvendige døre og rammer, idet disse er i et mørkt materiale der markerer åbningerne i facaden. Det samme er gældende for altanerne, da de har en rå, galvaniseret overflade. Denne stil 

Visualisering: Arkitema Architects

OM DENNE NYHED

DEL NYHED