Reference / Bolig og erhverv

Amager Strandvej 58, København

      

Fakta

Bygherre

Gefion Group A/S

Arkitekt

Vandkunsten

Totalentreprenør

Q-Construction

Areal

11.305 m² bolig og erhverv
3.350 m² parkeringskælder

Periode

2017-2020

Energi

BR18

LB Consults ydelser

Ingeniørrådgivning

Referenceperson

Thomas Daugaard, Q-Construction

Boligkarré i byudviklingsområde

På det østlige Amager skyder en ny boligkarré op som en del af byudviklingen i området.

LB Consult yder teknisk rådgivning og bistand i forbindelse med byggeriet, der kommer til at rumme 145 boliger, erhverv og en underjordisk parkeringskælder. Projektet omfatter to delprojekter, der består af Amager Strandvej 58 og Ved Amagerbanen 37. Aftalen omfatter projektering af bærende konstruktioner, afløb, VVS, ventilation og el i alle projektfaser.

Amager Strandvej 58

Ejendommen får etagespring fra 5-7 etager og har et samlet areal på 6.650 m2 til bolig og erhverv samt tilhørende p-kælder på 1.900 m2. Til taglejlighederne hører der tagterrasser, og til stuelejlighederne er der haver eller terrasser. Der bliver 49 forskellige boligtyper fordelt på i alt 69 lejligheder, og derfor er der i projekteringsfasen taget individuelt stilling til el, ventilation og afløb i hver type bolig.

Ved Amagerbanen 37

Projektet består af 3 etageejendomme i varierende bygningshøjder mellem 3 og 4 etager med i alt 76 boliger. Ejendommene har et samlet areal på 4.655 m2 og med tilhørende p-kælder på 1.450 m2. Der etableres altaner, terrasser og tagterrasser til boligerne.

Karréen lukker sig om et fælles grønt gårdrum.

Leave a Reply