Arbejdspladsen

Vi har fokus på den gode arbejdsplads

Shape

Fokus på trivsel og udvikling

Udviklende kurser, badmintonturneringer, DHL-stafet og en god frokostordning. Hos LB Consult gør vi os umage for at skabe en spændende og motiverende arbejdsplads, hvor der er fokus på trivsel og udvikling. Det betyder, at vi ofte afholder hyggelige personaleaktiviteter, samtidig med at vi har fokus på kompetenceudvikling og kurser. På den måde skaber vi et arbejdsmiljø, hvor medarbejderne udvikler sig både personligt og fagligt, hvilket er med til at tiltrække, fastholde og udvikle dygtige medarbejdere. Vi tror på, at det højner den faglige kvalitet af vores arbejde, når det sociale fællesskab er godt.

Fleksibilitet og sundhed

Hos os har medarbejdernes sundhed høj prioritet, og derfor er der en sundhedsforsikring inkluderet i alle medarbejderes pensionsordninger. Derudover er det altafgørende for os, at de travle arbejdsdage kan hænge sammen med privatliv og fritidsinteresser. Derfor strukturerer medarbejderne selv deres arbejdstider, og på den måde sørger de for, at alle deadlines bliver overholdt, og at der samtidig bliver tid til at hente børnene i vuggestuen. Denne frihed under ansvar er en mentalitet, vi ikke kan undvære, og som alle medarbejdere sætter stor pris på.

Morgenmad, frokost & kage

Hver dag holder vi frokostpause sammen, hvor vi nyder et dejligt frokostbord og snakker om alt mellem himmel og jord. I denne pause kobler vi af og lægger arbejdet til side, hvilket giver os mulighed for at dele erfaringer, hygge os og lære hinanden endnu bedre at kende. Som en del af frokostordningen får vi kage hver onsdag, og derudover spiser vi morgenmad sammen om fredagen, samt når nye medarbejdere bydes velkommen.

Vi ses også, når vi har fri

Selvom vi ser hinanden mange timer om ugen, er vi også glade for at være sammen, når vi har fri. Vi har derfor en personaleforening, der arrangerer sociale aktiviteter, hvor de, der har lyst, kan deltage, og hvor vi kan opleve hinanden på andre måder end på arbejde. Derudover tager vi på årlige studieture i Danmark og i udlandet. Studieturen bliver planlagt med et fagligt perspektiv, men det sociale samvær på turen er mindst ligeså vigtigt.

Branchen udvikler sig, og vi følger med

I vores fag kan vi aldrig læne os tilbage og holde os til den viden og de erfaringer, vi allerede har. Branchen forandrer sig konstant, teknologien udvikler sig, og lovgivningen ændres. Når vi ser tilbage på vores år i byggebranchen, kan vi konstatere, at vores opgaver har ændret sig både i antal, størrelse og kompleksitet, og derfor stræber vi efter en proaktiv udvikling af vores medarbejdere.

Vi tilbyder vores medarbejdere intern udvikling, som er med til at opkvalificere den enkelte såvel som teamet. Vi vurderer også behovet for efteruddannelse og certificeringer efter den enkeltes interesser og kompetencer samt ud fra udviklingen i branchen, der ofte kræver, at vi sætter os ind i nye regler, arbejdsmetoder eller it-programmer.

Som ny medarbejder bliver man bedt om bedømme sig selv indenfor forskellige fagområder, kompetencer og programmer. Denne bedømmelse sørger man selv for at vedligeholde, og derudfra vurderer vi sammen, hvornår der er brug for en opkvalificering på et bestemt område. Derudover afholder vi årlige MUS-samtaler, hvor alle medarbejdere blandt andet har mulighed for at ytre interesse i et kursus eller andet uddannelsestiltag. Til MUS-samtalerne snakker vi også om den personlige udvikling i medarbejdernes karriereplan, og der bliver fulgt op på tidligere mål, udfordringer og ønsker.