Arbejdspladsen

Bliv en del af en sjov og udviklende arbejdsplads

Shape

Gå glad på arbejde - og gå glad hjem igen

Vores målsætning er, at vi hver dag går glade på arbejde og går glade hjem igen. Det er essensen af trivsel for os.

Vi tror på, at din arbejdsglæde næres af følelsen af fællesskab og nærhed med dine kollegaer. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for at styrke din trivsel gennem sammenhold og det gode kollegaskab. Trivslen understøtter vi blandt andet med en slank organisationsstruktur med mindre teams, hvor ledernes nærhed til dig og dine kollegaer sikrer stærk, faglig sparring og indgående indsigt i jeres velbefindende.

Hos os bliver du samtidig hurtigt en del af fællesskabet og det sociale liv. Vores personaleforening inviterer dig med til en lang række sociale medarbejderarrangementer og studieture, hvor vi kommer tættere på hinanden.

Her kender vi hinanden – og her kerer vi os om hinanden. Du får en flok glade, imødekommende og engagerede kollegaer, der får energi af at hjælpe hinanden. Alle ønsker at bidrage til fællesskabet, så vi kan gå glade på arbejde hver dag.

Skab den karriere, du drømmer om

Vi støtter dine ønsker om karriereudvikling, da vi tror på, at det er sjovere at gå på arbejde, når du udvikler dig og er med til at levere kvalitetsfulde løsninger.

Din faglige udvikling og arbejdsglæde er vores drivkraft. Vi sætter en ære i at udvikle faglige miljøer, hvor du som medarbejder er med til at sætte retningen og løfte kvaliteten af vores rådgivning til et endnu højere niveau. Det kræver konstant læring og faglig udvikling, som vi understøtter med en høj prioritering af løbende efteruddannelse af dig og dine kollegaer, så I kan få den karriere og faglighed, I drømmer om.

Samtidig løfter vi din og vores fælles faglighed ved at prioritere det tværfaglige samarbejde, hvor vores forskellige faggrupper inspirerer hinanden både internt og på tværs af fagligheder. Vi er overbeviste om, at det alt sammen udvikler og styrker kompetencerne overalt i huset.

Hos os møder du udvikling, ansvar og tillid, som er med til at gøre arbejdsdagen sjovere og styrke dine karrieredrømme og ambitioner.

Få tid til det, der betyder noget for dig

Medarbejderne i LB Consult spiller den væsentligste rolle for, at vi som virksomhed opnår flotte resultater.

Vi ved, at din hverdag er fyldt med gøremål, når du både balancerer arbejde, privatliv og fritidsinteresser. Derfor gør vi os hver dag umage for at sikre os, at du har tid til det, der betyder noget for dig.

I LB Consult får du mulighed for at indrette en fleksibel hverdag, hvor du både kan arbejde på kontoret og hjemmefra. Hos os er der plads til bl.a. lægebesøg og syge børn, fordi vi tror på, at mennesker i balance giver gladere og mere engagerede medarbejdere.
Vi arbejder med en fleksibel arbejdsmodel, hvor du og din nærmeste leder selv aftaler, hvordan din arbejdsuge skal sammensættes med udgangspunkt i dine behov og de overordnede rammer. Det væsentligste er, at vores drift varetages, at de aftaler, vi har med hinanden og vores kunder, overholdes og at LB Consult udvikler sig.