Reference / Bolig

Boligselskabet Danbo, Nordborg

      

Fakta

Bygherre

Boligselskabet Danbo

Arkitekt

Arkitekterne Blaavand & Hansson A/S og Mangor & Nagel Arkitekterne A/S

Hovedentreprenør

Bo Michelsen A/S

Areal

6.800 m2

Periode

2016-2019

Energi

BR15

LB Consults ydelser

Ingeniørrådgivning

Referenceperson

Jakob Andersen, Mangor & Nagel Arkitekterne

Rækkehuse, fælleshus og udearealer

Boligselskabet Danbo er på nuværende tidspunkt i gang med at opføre rækkehuse, fælleshus og udearealer på deres Afdeling 1 i Nordborg. De nye boliger er designet med henblik på at skabe et godt sammenspil med omgivelserne. De har en god indretning med en klar opdeling af funktioner og masser af mulighed for skabs- og opbevaringsplads.

Det nye fælleshus kommer til at give åbne og lyse rammer for afdelingens beboere. Huset ligger centralt placeret i området, og beboerne trækkes derfor ind i huset, uanset hvilken bolig man ankommer fra.

I dette projekt har vi hos LB Consult ansvaret for at projektere de bærende konstruktioner, energi, vvs, ventilation og el. Vi udarbejder blandt andet projektforslag, for- og hovedprojekt, projektopfølgning, fagtilsyn, udarbejdelse og implementering af drifts- og vedligeholdelsesplan samt projektering af inventar og udstyr. Ambitionen i projektet er, at både Danbo og beboerne skal være glade for resultatet og opleve, at de æstetiske, funktionelle og miljømæssige ønsker er opfyldt.

Leave a Reply