Ceres Allé 11 er i fuld gang

På Ceres Allé 11 står Ejendomsselskabet Olav de Linde bag et af de sidste boligudviklingsprojekter i Ceres Byen. En boligkarré som skal huse 131 boliger samt erhvervslokaler.

I hjertet af Ceres Byen, den nyere bydel i Aarhus C, finder man Dansk Boligbyg i fuld færd med at opføre en moderne boligkarré på ca. 11.500 m2 for Olav de Linde. Byggeriet springer fra 4-8 etager og danner en karréform med gårdmiljø i midten og parkeringskælder under hele byggeriet.
Ceres-visualisering
Ceres-visualisering-2

MODERNE BYGGERI

Projektet indeholder 30 stk. almene boliger og fællesarealer til Alboa – Almen boligorganisation Aarhus. De resterende 101 lejligheder er private lejemål. Lejlighederne fremstår i varierende størrelser, hvilket gør det muligt for både studerende, børnefamilier og enlige at bosætte sig på Ceres Allé 11.

Karréen er et markant byggeri i området, idet niveauspringene danner et trappelignende look. Det forbedrer boligernes og gårdhavens lysforhold- og indfald. Netop lyset er en vigtig faktor, fordi projektet tilstræber at facilitere en lang række udeområder med plads til afslapning og samvær. Private og fælles tagterrasser bliver etableret, så lejlighederne får en naturlig kobling mellem inde- og udeliv. Udearealerne og erhvervslejemålet i stueplan skaber en sammenhæng mellem by, bolig og grønne områder.

EN BYDEL TÆT PÅ MIDTBYEN OG SKØN NATUR

Ceres Byen er et af Aarhus’ største byudviklingsprojekter i nyere tid. Her er skabt en helt ny bydel, der kombinerer bevaringsværdige bygninger med moderne arkitektur. Med Botanisk Have og Brabrandstien et stenkast derfra vil man lynhurtigt kunne komme ud i grønne omgivelser. Samtidigt har man uddannelsesinstitutioner, Åboulevarden og Aarhus Hovedbanegård i en overskuelig gåafstand.

LB CONSULTS YDELSER

LB Consults opgave omfatter teknisk rådgivning og bistand i forbindelse med opførelsen af boligkarréen på Ceres Allé 11. Vores ingeniørrådgivning indebærer blandt andet projekterings- og IKT-ledelse, samt projektering af bærende konstruktioner, kloak, VVS, ventilation, el, lyd, brand og energi.

Alle visualiseringer lånt af: C.F. Møller Architects

 

OM DENNE NYHED

DEL NYHED