Nyhed / Konkurrence vundet

9. april 2019

Christiansbjerg Dagtilbud

Sammen med RUBOW Arkitekter har LB Consult vundet totalrådgiveropgaven på et ca. 1000 kvm stort dagtilbud på Christiansbjerg i Aarhus.

 

Den nye daginstitution på Christiansbjerg skal rumme ca. 120 børn fordelt på to børnehavegrupper og fire vuggestuegrupper. Der er fra bygherres side lagt vægt på fleksibilitet i indretningen, så rummene let kan følge med institutionens behov, men også så der er mulighed for at indrette mindre og trygge børnemiljøer i den store institution.

LB Consult og RUBOW Arkitekter har et langt og tæt samarbejde om at udvikle moderne børnemiljøer, hvor barnets udvikling understøttes af de fysiske rammer. Hos LB Consult har vi et stort fokus på at finde de rigtige tekniske løsninger, så vi skaber rum, hvor børnene trives. Derfor er vi særligt opmærksomme på indeklima, akustik og dagslysforhold, når vi projekterer institutions- og skolebyggeri. Samtidig har vi fokus på, at daginstitutionen er let at drifte samt at materialerne kræver minimal vedligeholdelse, så personalet kan fokusere på deres kerneydelse.

Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde med RUBOW Arkitekter og Aarhus Kommune, Børn og Unge.

 

 

 

Leave a Reply