Vi tager ansvar og håndterer Covid-19

Corona pandemien har stadig fast greb om verden. Derfor er det vigtigt, at vi alle gør os umage for at holde virussen i skak, så vi kan passe på hinanden. Det gør vi bedst ved at holde afstand og tage hensyn.

Hos LB Consult tager vi ansvar. Vi viser hensyn til både samfundet, men i høj grad også vores kollegaer. Mange af os arbejder hjemmefra så vidt det er muligt. Medarbejderne afholder stadig eksterne møder, og det anbefales at de afholdes digitalt, så vi kan holde styr på eventuelle smittekæder. I de tilfælde hvor det ikke kan lade sig gøre, sikrer vi afstand og god hygiejne for vores samarbejdspartnere, kunder og medarbejdere.

Initiativer
Samtidig har vi opsat en række initiativer til at sikre afstand og god hygiejne mellem de medarbejdere, der fortsat kommer og går på vores kontorer:

God og fornuftig hygiejne er i højsædet blandt alle medarbejdere.

Der sprittes af og luftes ud tre gange dagligt – Det gælder alle berøringsflader.

I frokostpausen spises der i mindre hold af to omgange for at sikre god afstand.

Alle medarbejdere skal bære mundbind under alle besøg uden for kontoret.

Føler man sig det mindste syg eller sløj, arbejder man hjemmefra og får taget en test.

Alle personalearrangementer er blevet omlagt til at foregå på en mere corona-venlig måde. Den årlige julefrokost er i år et udendørs dagsarrangement, hvor alle medarbejdere inviteres ud i naturen til aktiviteter og bål-hygge i grupper af 10 personer. Det er vigtigt at LB Consult sikrer medarbejdernes sociale relationer indbyrdes med det forbehold at vi sikre hensyn og afstand.

LB Consult giver ikke op
Selvom Covid-19 har haft, og stadig har, store konsekvenser for vores alles dagligdag, har LB Consult udført sit arbejde og hjulpet bygherrer, samarbejdspartnere og kunder med deres projekter. Vi har anerkendt skæve arbejdstider for at få både hjemmepasning og arbejde til at gå gnidningsfrit.

I LB Consult må vi tage hatten af for vores medarbejderes gode og fornuftige håndtering af situationen.