DEKRA åbner skræddersyet uddannelsescenter til transportuddannelser

Gennemtænkte løsninger og moderne undervisningsfaciliteter sikrer et optimalt læringsmiljø for køreskolens kursister.

Ny køreskole åbner i Brabrand

Der er fart på i Logistiskparken i øjeblikket. 
DEKRA har netop åbnet dørene i et helt nyt og moderne uddannelsescenter, hvor kursister tager kørekort til blandt andet lastbil, bus og truck. 

Uddannelsescentrets rammer skaber et optimalt læringsmiljø for både skolens personale og kursister, som benytter køreskolens faciliteter dagligt.

Byggeriet omfatter lyse undervisningslokaler fordelt på tre etager, et rummeligt kantineområde og en kold lagerhal med plads til både store og små køretøjer, hvilke kursisterne anvender i forbindelse med deres uddannelser. Udendørsarealerne består af en parkeringsplads med plads til både personale, kursister og DEKRAs køretøjer. 
Uafhængigt af skolen har datterselskabet DEKRA Bilsyn deres daglige gang i en nyopført synshal. Her står medarbejderne klar til at syne små og store køretøjer for både private og erhvervskunder.
Maksimal udnyttelse af begrænset plads

Det er første gang, at DEKRA opfører et skræddersyet uddannelsescenter til lige netop deres behov. Et af de gennemgående behov er plads til køretøjer og kursister; Det er helt essentielt, at uddannelsescentret har plads til, at kursisterne kan undervises teoretisk og i praksis. Derfor har LB Consult som bygherrerådgiver haft fokus på, hvordan hver en kvadratmeter af byggegrunden udnyttes på bedste vis for at skabe maksimal værdi.

DEKRA
DEKRA
Vi tror på, at høj faglighed kombineret med dyb forståelse af kundens behov skaber de mest optimale resultater. Det er nemlig vigtigt, da forståelse og indlevelse er fundamentet for et optimalt byggeri. Gennem workshops og tæt dialog med DEKRAs brugere opnår vi indsigt i deres ønsker og behov, hvilket sikrer, at det færdige uddannelsescenter imødekommer kundens visioner.
LB Consult har som bygherrerådgiver på projektet bistået med rådgivning ifm. udarbejdelse og kontrol af byggeprogram, kontrahering med totalentreprenør, bygherremøder, tilsyn under udførslen, afleveringsforretningen og den kommende 1 og 5 års gennemgang. Al vores rådgivning foregår med kunden i fokus for at skabe optimale bygninger, der giver vores kunder mest mulig værdi.

fakta om byggeriet

Byggeriet består af et moderne uddannelsescenter med et areal på 2750 kvm i Logistiskparken i Brabrand. Heri indgår en køreskole med klasselokaler fordelt på tre etager, et kantineområde og en kold lagerhal til opbevaring af køretøjer. Udendørsarealerne består af en parkeringsplads til uddannelsescentrets brugere og træningskørebaner til kursister. DEKRA skaber med det nye uddannelsescenter et moderne læringsmiljø, der sikrer kvaliteten i transportuddannelserne.
Bygherre: DEKRA // Totalentreprenør: KT Erhvervsbyg // Areal: 2750 kvm

OM DENNE NYHED

DEL NYHED