Englund, Herlev

FAKTA

Bygherre
Englunden ApS

Arkitekt
Arkitema Architects

Totelentreprenør
JCN Bolig A/S

Areal
10.977 kvm
578 kvm kælder/depot
2.197 kvm parkeringskælder

Periode
Maj 2021 – August 2023

Energi og bæredygtighed
DGNB Sølv

LB Consults ydelser
Ingeniørrådgivning

Kontaktperson
Ivan Kristensen
Tlf.: 27 24 77 28
ik@jcn-bolig.dk

121 stilrene boliger i Englund i Herlev

Centralt beliggende i Herlev opfører ejendomsselskabet Englunden ApS et moderne etagebyggeri, som består af 2- og 4-værelseslejligheder samt 2 etagers rækkehuse. Etagebyggeriet bygges i 5 blokke, som tilsammen udgør området Englund.

Frisk luft og grønne områder

Boligerne i Englund har alle adgang til frisk luft og uderum i form af tagterrasser, almindelige terrasser eller altaner. Blokkene danner ramme om et grønt gårdrum, som er anlagt med stisystemer og grøn beplantning. Her er små, hyggelige opholdssteder prioriteret, så beboerne kan nyde den friske luft i grønne og hjemlige omgivelser.

Under den ene blok er der etableret opvarmet kælder på 578 m2 til depot- og teknikrum. Rækkehusene har eget depotrum i boligen. Derudover etableres der parkeringskælder i terræn på ca. 2200 m2 med dertilhørende tilkørselsrampe. Der skal i alt være plads til ca. 66 parkeringspladser samt gode forhold til cykelparkering. Det samlede byggeri er 10.977 m2.

Støjbarriere sikrer rolige omgivelser
To af boligerne ligger langs jernbanen, hvorfor en støjbarriere opføres for at skærme boligerne og sikre rolige omgivelser.

Boligernes facader er opført i en varm, lysegul teglsten, som skaber kontrast til vinduer, udvendige døre og rammer, idet disse er i et mørkt materiale der markerer åbningerne i facaden. Det samme er gældende for altanerne, da de har en rå, galvaniseret overflade.

LB Consults ydelser

LB Consult yder teknisk rådgivning og bistand i forbindelse med byggeriet. Aftalen omfatter projektering af alle ingeniørfag, herunder bærende konstruktioner, VVS, kloak, varme, brugsvand, akustik, el mv. Yderligere har LB Consult ydet lyd- og brandrådgivning.

Boligerne i Englund er under udførsel og forventes at stå færdigbygget til sommer 2023.