Flere nye, stærke profiler

Foråret har budt på en række nye kollegaer hos os.

NYE ANSIGTER

Vi har i løbet af de seneste måneder taget imod fem nye kollegaer. Hver især bidrager de med høj faglighed inden for deres kerneområde.

Da Bygningskonstruktør, Rasmus B. Norup (ikke på billedet), skiftede til os havde han et stort ønske om at blive Certificeret Brandrådgiver. Det fik han selvfølgelig lov til. Rasmus har allerede fået certificeringen i hus, og han har fuld fart på en lang række brandrådgivningsprojekter.

Jesper Juul Nielsen har en baggrund som både tømrer og murer inden han i vinters blev færdiguddannet bygningskonstruktør – og dernæst ansat hos os. Jespers opgaver er delt mellem at være ude på byggepladser, hvor han udfører tilsyn og mangelgennemgange, samt som projekterende konstruktør.

Senest er konstruktionsingeniør Jens Eskildsen og bygningskonstruktørerne Liena Krastina og Michael H. Olsen blevet en del af LB Consult holdet.

Alle fem er hurtigt blevet en fast del projektløsningen og den unikke LB Consult-kultur.

TRIVSEL KOMMER AF TILLID OG TRYGHED

Vores målsætning er, at vi alle hver dag går glade på arbejde og glade hjem igen – og det er helt afgørende for os at alle trives og har det godt.

Vi tror på, at arbejdsglæde ikke mindst udspringer af stærke muligheder for udvikling. Samtidig ved vi, at vi kun udvikler os optimalt som både fagpersoner, men også som mennesker, hvis arbejdsmiljøet er trygt, motiverende og præget af tillid og anerkendelse. Det giver glade, engagerede medarbejdere, der hver dag møder kollegaer og kunder med nærvær, overskud og godt humør.

Skal du også være en del af holdet? Så tag et kig på vores karriereside, hvor du kan se, hvilke kompetencer, vi søger.

OM DENNE NYHED

DEL NYHED