LB Consult er blevet Great Place to Work certificeret

Great Place to Work-certificeringen er en anerkendelse af den gode arbejdsplads. Med certificeringen kan vi med sikkerhed sige, at LB Consult er en god arbejdsplads baseret på tillid, tryghed og sammenhold.

En af vores vigtigste målsætninger er, at vi hver dag går glade på arbejde, og går glade hjem igen. Det er vigtigt, fordi medarbejdernes trivsel og velvære er fundamentet for virksomheden. Vi tror på, at glade, loyale og engagerede medarbejdere er lig med flere og gladere kunder. Derfor er vi meget stolte over, at LB Consult er blevet Great Place to Work certificeret. Konsulent hos GPTW, Morten Lauridsen, fortæller:

“Helt generelt er LB Consult en fremragende arbejdsplads på tværs af alle målte kategorier, der kan måle sig med top 25 virksomheder i lignende størrelse i GPTW-regi.”

GPTW er den førende, globale aktør, når det kommer til udvikling og anerkendelse af arbejdspladser med kulturer kendetegnet ved høj tillid. I samarbejde med GPTW har vi deltaget i en medarbejderundersøgelse, som ligger til grund for certificeringen, med det formål at undersøge vores arbejdsmiljø, kultur og medarbejderglæde. Resultatet af undersøgelsen bekræfter, at vi har fat i den lange ende, når vi taler om den gode arbejdsplads. 

Hvorfor er LB Consult en god arbejdsplads?

Vi tror på, at arbejdsglæde næres af følelsen af fællesskab og nærhed med kollegaer. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for at styrke vores medarbejderes trivsel gennem sammenhold og det gode kollegaskab. Trivslen understøtter vi ligeledes med frihed under ansvar, muligheden for en fleksibel hverdag, sociale arrangementer og en slank organisationsstruktur med mindre teams, hvor ledernes nærhed sikrer stærk, faglig sparring og indgående indsigt i medarbejdernes velbefindende. 

Det personlige og faglige er forbundet

Et trygt, motiverende og anerkendende arbejdsmiljø er en forudsætning for, at vi kan udvikle os som fagpersoner og mennesker. Vi prioriterer, at vores medarbejdere har mulighed for at udvikle sig – både på det faglige og personlige plan. Det afspejler sig i undersøgelsen, hvor 91 % af vores medarbejdere udtrykker, at de bliver tilbudt faglige udviklingsmuligheder. 

Alle skal have mulighed for efteruddannelse, men vi har ikke kun fokus på professionelle kompetenceløft. Faglig og personlig udvikling hænger tæt sammen i vores optik, og derfor er vores organisationsstruktur designet til at løfte både de menneskelige og ingeniørmæssige potentialer. Du kan læse mere om vores certificering på GPTW’s hjemmeside.

OM DENNE NYHED

DEL NYHED