118 ungdoms- og familievenlige boliger i Aarhus Nord sendt i udbud

Boligerne på Jens Baggesens Vej 35-37 placerer sig tæt ved uddannelsesinstitutioner og med cykelafstand til både by, skov og strand.

På Jens Baggesens Vej 35-37 i Aarhus Nord er TDC Pensionskasse i færd med at udbyde opførelsen af 118 ungdoms- og familieboliger i fagentreprise.

Boligprojektet er en tilbygning til 64 eksisterende lejligheder, der sammen vil danne en karrélignende struktur. I alt vil boligkarréen have 182 boliger fordelt på ca. 8.500 kvm, når den står færdig. Det er ambitionen, at projektet skal certificeres til DGNB Guld.

NYBYGGERI MED GRØNNE OG INDBYDENDE OMGIVELSER

Projektet opføres på en attraktiv beliggenhed tæt på by, uddannelsesinstitutioner og skov. Området omkring Jens Baggesens Vej har gennem den seneste årrække udviklet sig fra et delvist kontor- og industriområde til et attraktivt og spændende boligområde.

De nye boliger på Jens Baggesens Vej 35-37 bliver en blanding af ungdoms- og familieboliger. Samlet skal der opføres 5.500 kvm bolig. Dertil kommer en kælder på 1.600 kvm med plads til parkering af biler og cykler.

I midten af karréen vil et grønt uderum understøtte og skabe muligheder for fællesskaber på tværs. Både områder med mulighed for hygge og samvær og opholdssteder med plads til boldspil indgår i planerne.

Et gennemgående stisystem forbinder de udendørs rum med de indendørs og åbner op til lokalområdet.

LB CONSULTS YDELSER

LB Consult er underrådgiver for Arkitektfirmaet Frost Larsen A/S, der er totalrådgiver på projektet for TDC Pensionskasse. Vores opgaver omfatter teknisk rådgivning og bistand i forbindelse med opførelsen af de 118 ungdoms- og familieboliger.

Vi har udarbejdet udbudsprojekt og udførelsesprojekt efter kontrakt med fagentrepriser.

visualisering
vis_gaardrum-1-1000x750

Alle visualiseringer lånt af: Arkitektfirmaet Frost Larsen A/S

OM DENNE NYHED

DEL NYHED