Måske mangler vi netop dig?

Vi løber stærkt og får mange spændende projekter ind for øjeblikket. Derfor er vi på udkig efter kompetente rådgivere med gode kommunikationsevner og gerne projektledererfaring til vores sygehusprojekter, boligprojekter af forskellig art og alt det andet, vi er med på. Som medarbejder hos os bliver du en del af en arbejdsplads med fokus på trivsel og udvikling.

Læs mere om arbejdspladsen her »
Se eksempler på projekterne her »

VVS-ingeniør med fokus på energi og DGNB – Aarhus

Vil du være med til at sætte dit kvalitetsstempel på projekter og sikre, at LB Consults arbejde lever op til de nyeste standarter for energi og DGNB? Så er det måske dig, vi søger, til vores kontor i Aarhus.

VVS/HVAC-ingeniører – Kolding og Aarhus

I rollen som VVS-ingeniør hos LB Consult får du mulighed for at beskæftige dig med projekter af forskellig art eller specialisere dig endnu mere indenfor ét område alt efter dine ønsker og vores behov.

Bygningskonstruktører med stærke faglige kompetencer og Revit-ekspertise – Kolding og Aarhus

Er du en erfaren bygningskonstruktør med stærke kommunikationsevner og Revit-ekspertise? Så er det dig, vi leder efter til vores team i Kolding.

Ambitiøse og erfarne konstruktionsingeniør – Kolding og Aarhus

Vil du være med til at sætte dit præg på et team af stærke konstruktionsingeniører og udvikle dit og din kollegas faglige potentiale? Så er det dig, vi leder efter til vores team i Aarhus.

EL-installatør eller El-ingeniør – Kolding og Aarhus

Som EL-installatør hos LB Consult arbejder du tæt sammen med kunder og kolleger om projekterne med din erfaring fra rådgivning og entreprenør og som selvkørende autoriseret installatør.

Send os en uopfordret ansøgning!

Vi tager gerne imod uopfordrede ansøgninger, hvis ovenstående stillinger ikke rammer plet i forhold til din profil. Alle ansøgninger læses og modtager svar. Send til info@lb-consult.dk.

LB Consult A/S følger Persondataforordningen (GDPR) af 25. maj 2018, og ved at sende en ansøgning til os giver du dit samtykke til, at vi må opbevare din ansøgning fortroligt i op til 6 måneder. Herefter slettes dit materiale.