Måske mangler vi netop dig?

Vi løber stærkt og får mange spændende projekter ind for øjeblikket. Derfor er vi på udkig efter kompetente rådgivere med gode kommunikationsevner og gerne projektledererfaring til vores sygehusprojekter, boligprojekter af forskellig art og alt det andet, vi er med på. Som medarbejder hos os bliver du en del af en arbejdsplads med fokus på trivsel og udvikling.

Læs mere om arbejdspladsen her »
Se eksempler på projekterne her »

VVS-ingeniør med fokus på energi og DGNB – Aarhus

Vil du være med til at sætte dit kvalitetsstempel på projekter og sikre, at LB Consults arbejde lever op til de nyeste standarter for energi og DGNB? Så er det måske dig, vi søger, til vores kontor i Aarhus.

Bygningskonstruktører med stærke faglige kompetencer og Revit-ekspertise – Kolding og Aarhus

Er du en erfaren bygningskonstruktør med stærke kommunikationsevner og Revit-ekspertise? Så er det dig, vi leder efter til vores team i Kolding.

Send os en uopfordret ansøgning!

Vi tager gerne imod uopfordrede ansøgninger, hvis ovenstående stillinger ikke rammer plet i forhold til din profil. Alle ansøgninger læses og modtager svar. Send til info@lb-consult.dk.

LB Consult A/S følger Persondataforordningen (GDPR) af 25. maj 2018, og ved at sende en ansøgning til os giver du dit samtykke til, at vi må opbevare din ansøgning fortroligt i op til 6 måneder. Herefter slettes dit materiale.