Måske mangler vi netop dig?

Vi løber stærkt og får mange spændende projekter ind for øjeblikket. Derfor er vi på udkig efter kompetente rådgivere med gode kommunikationsevner og gerne projektledererfaring til vores sygehusprojekter, boligprojekter af forskellig art og alt det andet, vi er med på. Som medarbejder hos os bliver du en del af en arbejdsplads med fokus på trivsel og udvikling.

Læs mere om arbejdspladsen her »
Se eksempler på projekterne her »

Ledige stillinger:

Disciplinleder inden for VVS- og energiområdet – Aarhus

Er du klar til et stort fagligt ansvar, og har du en specialiseret viden om VVS-tekniske løsninger?

Vi søger en dygtig VVS-ingeniør, som finder det spændende at være en faglig sparringspartner og mentor, og som har erfaringen og talentet til at udvikle sit eget og andres potentiale.

VVS-ingeniør med specialiseret viden om energi og DGNB – Aarhus

Vi søger en erfaren VVS-ingeniør med en stor indsigt i energiområdet og en stærk faglig ballast inden for projektering af VVS-, ventilations- og klimaanlæg.

Send os en uopfordret ansøgning!

Vi tager gerne imod uopfordrede ansøgninger, hvis ovenstående stillinger ikke rammer plet i forhold til din profil. Alle ansøgninger læses og modtager svar. Send til info@lb-consult.dk.

LB Consult A/S følger Persondataforordningen (GDPR) af 25. maj 2018, og ved at sende en ansøgning til os giver du dit samtykke til, at vi må opbevare din ansøgning fortroligt i op til 6 måneder. Herefter slettes dit materiale.