Reference / Bolig og erhverv

Juelsminde Andelsboligforening

      

Fakta

Bygherre

Juelsmindehalvøens Almene Boligselskab af 1946

Totalrådgiver

Ginneruparkitekter A/S

Entrepriseform

Fag/storentreprise

Periode

Etape 1: 2017-2018 | Etape 2: 2018-2019

Sum i DKK

50 mio.

LB Consults ydelser

Ingeniørrådgivning inden for konstruktioner, VVS, ventilation og el samt byggeledelse.

Referenceperson

Janus Mouritsen, Ginneruparkitekter A/S

Renovering, ombygning og modernisering af boligblokke

Juelsminde Andelsboligforening af 1946 har på strandvejen 10-12 i Juelsminde to boligblokke med i alt 48 boliger fra hhv. 1947 og 1964. Boligblokkene er midt i en gennemgribende renovering og modernisering, som indebærer en ny klimaskærm, nye vinduer og udvendige døre, etablering af elevatoradgang, nye altaner, sammenlægning, ombygning og modernisering af lejligheder, nye badeværelser og køkkener samt nye ventilationsanlæg, der sikrer optimalt indeklima i alle lejligheder.

Derudover etableres yderligere en ny etage på hver af de to blokke, som skal indeholde en ny selvstændig almen boligafdeling med 12 nye familieboliger. Blok 1 blev afleveret i december 2018, mens blok 2 forventes at blive afsluttet i løbet af 2019.

Projektet er yderligere kompliceret af, at boligblokkene vil være delvist beboet under renovering og ombygningen. Der skal derfor tages særligt hensyn til beboere og omgivelser i byggeprocessen.

LB Consult yder ingeniørrådgivning inden for alle ingeniørfag og projekterer konstruktioner, VVS, ventilation og el samt udfører byggeledelse på byggeriet. Vi har særligt fokus på energioptimering og indeklimaforhold i moderniseringen af blokkene, så de opfylder gældende krav.

Leave a Reply