Kløverhaven, Kolding

FAKTA

Bygherre
DevelopNord A/S

Arkitekt
Tegnestuen Mejeriet

Totalentreprenør
HP Byg A/S

Areal
ca. 13.000 kvm

Periode
2021 – 2023

Energi og bæredygtighed
BR18

LB Consults ydelser
Bygherrerådgivning

Kontaktperson
Søren Kristiansen
DevelopNord A/S

Fire moderne boligtårne ved cirkuspladsen i Kolding

Med udsigt over Kolding Fjord og tæt på byens lystbådehavn ligger Kløverhaven, der består af fire boligtårne med i alt 152 moderne lejeboliger. Boligtårnene mod vest er bygget med 12 etager, og boligtårnene mod øst med 7 etager. På hver etage er der fire lejligheder med egen altan og flere af beboerne kan se frem til en fantastisk udsigt til vand eller by.

Lyse facader og grønne altaner

Boligtårnene er bygget i en traditionel dansk byggestil med murede facader i varme og lyse farver. Dertil skaber de grønne altaner, vinduesrammer og murkroner blikfang, mens de også binder tårnene sammen med det grønne naturområde. Boligtårnene står forskudte på grunden, som byder på grønne opholdsarealer, legeplads og stisystemer.

Æstetik og funktion hænger sammen både inde og ude. Udefra fremstår Kløverhaven elegant og indbydende, og det går igen indvendigt. Hver lejlighed rummer en god planløsning, smukt lysindfald og kvalitetsmaterialer. De spænder mellem 59 kvm til 103 kvm og har alle enten altan eller terasse.

De fremtidige beboere får dermed udsigt over naturskønne områder, fjorden eller byen og adgang til skønne opholdsområder i Kløverparken.

LB Consults ydelser

LB Consult har som bygherrerådgiver for DevelopNord A/S i forbindelse med projektering og udførelse af de fire boligtårne sikret, at Kløverparken opfylder bygherres behov og ønsker. Det har vi sikret gennem tæt dialog og samarbejde med bygherre, hvor vi undervejs har målrettet vores rådgivning og skabt en effektiv styring af byggeprocessen.

Kløverparken blev afleveret i april 2023.