Kolding Sky

Nyhed / Kolding Sky

28. juni 2019

Kolding Sky – 19 etager, 70 meter og 99 lejligheder

Kolding Sky er navnet på den 70 meter høje bygning, der skal danne rammen om 99 lejelejligheder i Kolding. LB Consult har netop indgået en aftale med AP Pension om bygherrerådgivning på højhuset.

 

Kolding Sky

19 etager, 70 meter og 99 lejligheder – i alt ca. 9.680 kvm – er på vej i Design City i Kolding. Med sin placering centralt i Kolding får lejlighederne i Kolding Sky en enestående udsigt over både fjorden og byen.

Projektet har ambitiøse målsætninger om at blive Koldings nye vartegn, der samtidig markerer visionen om Design City Kolding som en bydel, der vægter bæredygtig produktion og moderne løsninger.

 

Bag Kolding Sky står AP Pension, der tidligere på året købte grunden og projektet af Design City Vest. Højhuset er tegnet af Arkitema og forventes at stå færdigt i første halvår af 2021.

 

Kolding Sky er et virkelig visionært og spændende projekt, som vi glæder os til at realisere,” siger direktør i LB Consult, Lars Bager.

De kommende beboere kommer til at bo i en arkitektonisk perle, hvor de både bor midt i byen samtidig med, at de har udsigt til fjorden og har naturen lige udenfor hoveddøren. Vi er glade for samarbejdet med AP Pension, og vi ser frem til at være bygherrerådgivere på dette unikke projekt, der både skaber nogle spændende rammer for beboerne og et nyt vartegn for Kolding.”


Arkitekturen

Arkitema Architects har tegnet Kolding Sky.

Læs deres beskrivelse og tanker bag arkitekturen her.

Tak til Arkitema for lån af visualiseringsmaterialet.


 

Læs også om LB Consults andet store Design City-projekt her.

Læs mere om Design City-projektet her.

 

Vend tilbage til nyheder.

 

 

Leave a Reply