Nyhed / Kontoret i Kolding

20. november 2017

Kontoret i Kolding

KONTORET I KOLDING ER OPPE AT KØRE

På baggrund af LB Consults vision om, at virksomheden skal vokse i de kommende år, er vores Kolding-kontor åbnet pr. 1. oktober 2017 og figurerer også på hjemmesiden.

Kolding-kontoret er placeret i området Design City Kolding, hvor LB Consult agerer in-house bygherrerådgiver for Bjert Invest/Design City på kontorhusbyggeri beregnet til bl.a. Sydbank, BDO, Penta Advokater samt Bjert Invest. Vi har selv til huse på fjerde sal i Kolding Åpark 2.

Om samarbejdet udtaler Martin Jensen, Bjert Invest: ”Udover at udøve professionel teknisk rådgivning formår firmaet at indleve sig i vores forretningsmæssige behov og derigennem skabe merværdi – både i processen såvel som i det færdige resultat. En af de helt store fordele for os er, at LB Consult kan teame op og ned – afhængigt af vores aktuelle behov og aktiviteter.”

Direktør Lars Bager er bygherrerådgiver på Design City Kolding.

Formålet med at etablere LB Consult i Kolding er at vedligeholde kontakten til byggebranchen i området, hvor vi også er involveret i renoveringer og nybyggeri på sygehusene i Grindsted og Esbjerg, samt forhåbentligt opdyrke nye samarbejder.

I opstartsfasen er der knyttet 2-3 medarbejdere til det nye kontor, men ambitionerne er til mange flere.

Leave a Reply