Reference / Erhverv

Kontorhus, Design City Kolding

      

Fakta

Bygherre

Bjert Invest A/S

Arkitekt

Arkitema Architects K/S

Totalentreprenør

KPC

Areal

7.000 m2

Periode

2016-2018

Energi

BR15

Certificering

LEED

LB Consults ydelser

Bygherrerådgivning

Referenceperson

Martin Jensen, Bjert Invest


Tilbage

BYGHERRERÅDGIVNING DER SKABER MERVÆRDI

LB Consult har ydet in-house bygherrerådgivning på Bjert Invests ejendomme i byudviklingsområdet Design City Kolding. Der er tale om opførelsen af to kontorhuse til henholdsvis Danske Bank og Sydbank. De to kontorhuse er bygget på én fælles p-kælder, og de deler opholdsarealer på terrænet. Sydbank-bygningens ni etager, som er LEED-certificeret, er netop i april 2018 taget i brug. Etagerne rummer kontorer, kontorlandskaber, møderum og birum. Derudover er der etableret kantine og køkken på en række af etagerne. Bygningerne har et moderne udtryk skabt i stål, beton og glas.

Martin Jensen udtaler: ”Udover at udøve professionel teknisk rådgivning formår firmaet at indleve sig i vores forretningsmæssige behov og derigennem skabe merværdi – både i processen såvel som i det færdige resultat. En af de helt store fordele for os er, at LB Consult kan teame op og ned – afhængigt af vores aktuelle behov og aktiviteter.”

Design City Koldings grundareal er 45.500 m2, og området har et æstetisk fokus med blandt andet en tunnel med interaktivt lys, der skal være med til fortsat at kendetegne Kolding som designby.

Leave a Reply