Langelandsgade 35A, Aarhus

FAKTA

Bygherre
Jantzen Properties A/S

Arkitekt
E+N Arkitektur

Totalentreprenør
LPH Byg

Periode
2022-2024

Energi
BR18

LB Consults ydelser
Ingeniørrådgivning
Certificering af statik og brand

Referenceperson
Luisana Jantzen, Jantzen Properties A/S

20 MODERNE OG DELEVENLIGE LEJLIGHEDER

På Langelandsgade 35A er en villa revet ned for at gøre plads til en ny og moderne boligejendom med 20 nye delevenlige lejligheder fordelt på to opgange á fire etager. Ejendommen omfatter dertil fælles tagterrasse, kælder, depotrum og gårdhave. 

Byggeriet opføres som traditionelt betonelementbyggeri fra kælderetage og opefter, med etageadskillelser af huldækelementer og bærende tværvægge af betonelementvægge. Det fremtræder som muret byggeri, idet facader og gavle er skalmurede betonelementer. 

Byggeriet er godkendt til konstruktionsklasse 2 og brandklasse 2 (anvendelseskategori 1 og 4, risikoklasse 1, 2 og 3). 

Lejligheder til forskellige behov 

Boligerne varierer fra 2-værelsesboliger på 37 m2 til 3-værelsesboliger mellem 45 m2 og 67 m2 til 4-værelsesboliger op til 77 m2. Dermed henvender boligerne sig til flere målgrupper med forskellige pladsbehov. Fælles for alle lejlighederne er, at der anvendes kvalitetsmaterialer. Ingeniørydelser 

LB Consults ydelser

Vi har projekteret de bærende konstruktioner, VVS, el, dagslys, indeklima og energi på ejendommen. Løbende har vi kvalitetssikret og sørget for, at byggeriet udføres i overensstemmelse med de godkendte specifikationer og tegninger. Derudover har vi stået for projekteringsledelse. 

Projektet forventes at være færdigbygget i januar 2024.