LB Consult er nu en del af Norconsult

Fra d. 1. januar 2023 er LB Consult opkøbt af Norconsult.

Vi er glade for at kunne meddele, at LB Consult nu er en del af Norconsult A/S

”Det er en fantastisk dag for LB Consult og alle mine kollegaer, at vi nu bliver en del af Norconsult, hvor vi kan fortsætte den rejse vi har været på, i godt 30 år. For medarbejderne giver det bl.a. nogle unikke udviklingsmuligheder, da faglig udvikling netop er noget, der vægtes højt i Norconsult. Jeg er overbevist om, vi alle går en spændende fremtid i møde, hvor vi fortsat kommer til at arbejde med en masse nye spændende opgaver inden for det private og det offentlige. For vores kunder og samarbejdspartnere skaber det mulighed for, at vi kan tilbyde endnu flere rådgiverydelser og specialer samtidig med, at kunder og samarbejdspartnere kan være trygge ift. at vi fortsat er proaktive og har fokus på at sikre dem merværdi,” siger Lars Bager, stifter og adm. direktør.

Samme høje faglighed under nyt navn

Vi vil gerne understrege for vores kunder og samarbejdspartnere, at vores virksomhed og samarbejde fortsætter som hidtil. Vi fortsætter med at levere høj kvalitet og service, som vores kunder og samarbejdspartnere er vant til, og vi glæder til at fortsætte samarbejdet i denne spændende nye fase. Vi fortsætter under navnet LB Consult – Norconsult A/S, men på sigt kommer vi til at hedde Norconsult. 

Vi tror på, at dette opkøb vil bringe mange nye muligheder og vækst for både vores medarbejdere og vores kunder. Norconsult er en rådgivende ingeniørvirksomhed med høj faglighed og en stærk kultur med fokus på nærhed til kunderne, som passer godt med vores kultur. For vores kunder og samarbejdspartnere betyder opkøbet, at vi kan tilbyde endnu flere rådgiverydelser og specialer. Samtidigt får vores medarbejdere unikke muligheder for faglig udvikling og sparring med flere dygtige kolleger inden for flere specialeområder.

Vi glæder os til at fortsætte vores udvikling og samarbejde med kunder samt samarbejdspartnere og ser frem til at blive en del af Norconsult.

Fra venstre: Jacob Ilsøe, direktør for byggeri i Norconsult Danmark, Kurt Haudrum Mark, partner i LB Consult, Thomas Bolding Rasmussen, adm. direktør i Norconsult Danmark, Lars Bager, direktør i LB Consult, Nicolai Juul, partner i LB Consult, Søren Skjold Eckhoff, partner i LB Consult.

OM DENNE NYHED

DEL NYHED