LB Consult investerer i medarbejdernes sundhed

LB Consult fokuserer på medarbejdernes sundhed og trivsel i tæt samarbejde med Rfys.

I efteråret 2021 har vi, i samarbejde med Rfys, implementeret et sundhedsforløb, som både kan hjælpe den enkelte medarbejder og LB Consult, som virksomhed.

Udover et fysisk sundhedsforløb, har vi også haft besøg af Marie Litrup fra TimeWellSpent. Hun gav os brugbare redskaber til, hvordan vi administrerer vores tid succesfuldt. 

I LB Consult tager vi vores medarbejderes mentale såvel som fysiske sundhed seriøst. Vi kerer os om hinanden, og det betyder, at vi støtter hinanden, når det handler om sundhed. 

Hver fredag har medarbejderne mulighed for at dyrke yoga med instruktion fra en fysioterapeut.

Hvorfor fokus på sundhed?

Hver dag er det vores målsætning, at alle går glade på arbejde og går glade hjem igen. Vi tror på, at god sundhed automatisk smitter af på vores trivsel. Bedre trivsel og sundhed kan føre til færre sygedage, højt humør, øget effektivitet og større overskud. Alt sammen noget som resulterer i, at vi kan gøre vores arbejde bedst muligt.

Hos os spiller medarbejderne den væsentligste rolle for, at vi som virksomhed opnår gode resultater. Det er også en af grundene til, at vi fokuserer på sundhed og trivsel.

Vi tror også på, at et sundhedsfokus styrker vores sociale og kollegiale sammenhold, idet vi er fælles om ét projekt. Undervejs har vi sammen fået sved på panden og smil på læben.

Læs mere om vores arbejdsplads.

Billederne er fra vores atletikdag med Sara Slott Petersen

Sundhedsforløbets fire trin

Rfys har guidet og instrueret os i diverse aktiviteter, som alle medarbejdere har kunnet deltage i. Derudover har vi blandt andet fokuseret på den individuelle sundhed, bedre arbejdsstillinger og fælles fysiske aktiviteter. Forløbet afsluttede vi med en gennemgang af vores fælles og individuelle udvikling.

De fire trin:
  1. Indledende sundhedstjek: Måling af BMI, body-age, kondital m.m.
  2. Samtaler og brikstid: En snak om testresultater med en fysioterapeut og et kig på eventuelle smerteproblematikker.
  3. Minitræning, yoga og take-a-stand-kort, som hjælper os med at komme op at stå i løbet af arbejdsdagen.
  4. Afsluttende sundhedstjek: Nye målinger samt præsentation af resultater og udvikling.

Hvem er Rfys?

SUNDHED SOM VEJEN TIL BEDRE BUNDLINJE
Rfys hjælper virksomheder i det danske erhvervsliv med at integrere sundhed i hverdagen og på arbejdspladsen. De leverer sundhedsforløb med sundhedstjek, individuelle handleplaner til medarbejderne, fælles sundhedskampagner og meget andet, samtidig med, at de rådgiver virksomhederne om deres overordnede sundhedsstrategi og -politik. Tilsammen sikrer det en strategisk og systematisk tilgang til sundhed på arbejdspladsen.
Besøg deres hjemmeside: www.rfys.dk

OM DENNE NYHED

DEL NYHED