Nyhed / Gazelle 2018

26. oktober 2018

LB Consult kåret som Gazelle 2018

 

Det er ikke hver dag, der dumper en Gazelle-kåring ind ad brevsprækken. Derfor var der både stolthed og glæde blandt medarbejderene i LB Consult, da direktør Lars Bager samlede alle ansatte og fortalte den gode nyhed.

Vi er rigtig stolte af at være udnævnt til Gazelle-virksomhed. Det giver alle ansatte i LB Consult et skulderklap og er samtidig en bekræftelse af, at vi yder et solidt og ærligt stykke arbejde. Tak til alle kunder og samarbejdspartnere for den store tillid og loyalitet, I viser os. Og en stor tak til vores fagligt dygtige medarbejdere, der yder en flot indsats og går til alle opgaver med energi og gode idéer.

Hvert år kårer Børsen Gazelle-virksomheder. En virksomhed bliver udnævnt til Gazelle, hvis man i løbet af fire regnskabsår som minimum fordobler sin omsætning og samtidig har positiv vækst hvert år. Gazelle-kåringen er en anerkendelse af, at LB Consult er en del af eliten i dansk erhvervsliv. Samtidig viser det, at LB Consult er gode til at yde en serviceminded, engageret og kompetent byggeteknisk rådgivning, som kunder og samarbejdspartnere sætter pris på.

Opskriften på en Gazelle

Opskriften på, hvordan man får en Gazelle, er svær at give, men direktør Lars Bager fortæller, at:

“… en af grundende til, at det er lykkes os at have en positiv forretning er, at vi har dygtige medarbejdere, som forstår vigtigheden i at servicere vores kunder og er med til at skabe de gode projekter. Dette gør, at vores kunder har tillid til os og kommer igen med den næste opgave. Vi er en virksomhed, som i stor udstræking er baseret på tillid, og vores medarbejdere vokser med den tillid og det ansvar, de får.”

Fremtiden er svær at spå om. Strategien er, at LB Consult, med afsæt i den gode kundeopbakning, skal vokse yderligere de kommende år. Særligt får den nyeste afdeling i Kolding et løft med nye medarbejdere, der skal øge vores kompetencer og tiltrække flere kunder og spændende projekter.

 

Læs om LB Consults historie her.

 

 

 

 

Leave a Reply