LB Consult på studietur til Berlin

Iført cykelhjelme og arkitekturhistoriske briller er vi blevet klogere på tysk byggeri.

Die Studienreise geht nach Berlin

Hos LB Consult tager vi hvert år på studietur for at styrke sammenholdet og indsamle ny faglig viden. Hvert andet år foregår studieturen i udlandet, og i år gik turen til Berlin – en by fuld af kultur, liv og ikke mindst arkitektur i verdensklasse.

Torsdag morgen stod vi op med fuglene og hoppede på toget mod den tyske hovedstad. Første punkt på det tætpakkede program var den fjerdestørste fritstående konstruktion i Europa, nemlig Fjernsynstårnet. Vores konstruktionsingeniører var hurtige til at konstatere, at sådan en konstruktion aldrig var blevet certificeret i dag. Men imponerede var vi alle, og med en udsigt over hele byen udpegede og talte vi om de mange interessante bygninger.
LB Consult foran Neue Nationalgalerie
Fuld fart på guidet cykeltur

Fredag spændte vi hjelmen ekstra godt, mens vi blev guidet på cykel rundt i Berlin. Vores guides var tidligere arkitekter, der med stort engagement og høj faglighed gjorde os klogere på byens byggeri. Det var en spændende måde at opleve byen på, og det var især interessant at opleve byen gennem arkitekturhistoriske briller. Lørdag skiftede vi cyklerne ud med vandresko og oplevede byens arkitektur i et roligere tempo.

De mange kilometer på både cykel og til fods gav ømme stænger og sultne maver, men det vejede vi selvfølgelig op med wienerschnitzler, pomfritter, currywurst og döner kebab.

Hvorfor tager vi på studietur?

Vi prioriterer vores årlige studietur, da den både udvider vores faglige horisont og gavner fællesskabet blandt kollegaerne. Et par dage væk fra kontorerne i nye omgivelser giver inspiration og ny energi, som også gavner vores kunder. Studieturen styrker nemlig arbejdsmiljøet og sammenholdet hos LB Consult. Alt i alt giver det glade og engagerede medarbejdere, der møder kunderne med nærvær, humør og overskud.

OM DENNE NYHED

DEL NYHED