LB Consult udvider partnerkredsen

LB Consult udvider partnerkredsen med nuværende salgs- og afdelingschef i Kolding, Søren Skjold Eckhoff. Derudover optages projektlederne Tim Hviid og Simon Ragnar Lautrup som associerede partnere.

Udvidelse af partnerkredsen styrker LB Consult

Det er godt og vel 13 år siden, at LB Consult sidst udvidede partnerkredsen. Nu sker det igen, med et velkendt ansigt, når vores salgs- og afdelingschef i Kolding, Søren Skjold Eckhoff (50), nu kan tilføje partner til sin titel.

”Det er med stor glæde, at Søren nu er en del af vores partnerkreds. Søren har siden sin første dag for halvandet år siden siddet med i vores ledergruppe, hvor han har bidraget til at udvikle LB Consult på flere fronter. Dels via hans mange personlige relationer og stærke netværk i det syd- og sønderjyske, og dels kulturelt, som for os er et vigtigt parameter. Søren er meget vellidt blandt sine kollegaer, og han har de fornødne kompetencer samt en god portion erfaring med i bagagen, som vi allerede har nydt godt af, og som kommer til at gavne os og vores kunder de næste mange år. Derfor har det også været et helt naturligt skridt for os at indlemme Søren i partnerkredsen,” udtaler direktør Lars Bager.

Søren indtrådte i LB Consults partnerkreds i marts 2020, som foruden ham selv tæller direktør og stifter Lars Bager samt partnerne Nicolai Juul og Kurt Haudrum Mark.

Fra venstre: Søren Skjold Eckhoff, Simon Ragnar Lautrup, Tim Hviid, Lars Bager, Nicolai Juul og Kurt Haudrum Mark

Om sin nye rolle og titel udtaler Søren:

”Jeg har arbejdet tæt sammen med de øvrige partnere i halvandet år og elsker mit arbejde. LB Consult-teamet har en unik kultur – både menneskeligt og organisatorisk – og med holdningen ”at vi holder, hvad vi lover” er tilgangen til markedet og kunderelationerne unik. Den mentalitet smitter af på de løsninger, vi leverer, hvor engagement, faglighed og kvalitet altid er i fokus. Det er jeg meget stolt af at være en del af. Vi har allerede opnået meget, og jeg glæder mig til at fortsætte denne udvikling sammen med hele holdet.”

Søren har siden sin begyndelse i LB Consult arbejdet målrettet med at udvide vores Kolding-afdeling med flere nye opgaver og medarbejdere, så kontoret i dag fungerer som et selvstændigt team, der løser opgaver inden for alle vores kernekompetencer.

”Søren er en stærk kapacitet, og hans faglighed og erfaring bidrager unægtelig til vores forretning. Vi skal fortsætte med at levere høj kvalitet og merværdi for vores kunder, og med Søren ombord føler jeg, at partnerkredsen og LB Consult som helhed er rigtig godt rustet til at løfte denne opgave,” udtaler direktør Lars Bager.

Alle visualiseringer lånt af: Brdr. Thybo Ejendomsudvikling

Associerede partnere

Som et led i organisationsændringen har LB Consult endvidere udnævnt to associerede partnere.

De to erfarne projektledere Tim Hviid (32) og Simon Ragnar Lautrup (30) vil fremover fungere som teamledere og varetage ressourceplanlægningen for hvert sit team af medarbejdere, ligesom de aktivt deltager i den fortsatte forretningsudvikling i LB Consult. Både Tim og Simon er velkendte ansigter i LB Consult, hvor de gennem en årrække har varetaget projektlederrollen på en række af vores projekter.

”Både Tim og Simon er loyale og dygtige medarbejdere, der besidder de faglige og menneskelige egenskaber, der kendetegner LB Consult. De er blandt vores mest efterspurgte projektledere, og de er begge vellidte – både blandt kunder, samarbejdspartnere og kollegaer. Gennem de seneste år har de begge etableret en række stærke netværksrelationer, ligesom de begge selvstændigt har haft ansvaret for at få en række af vores største projekter sikkert i mål. Jeg er derfor helt sikker på, at de kan løfte opgaven og bidrage til LB Consults fremdrift og videreudvikling de kommende år,” slutter Lars Bager.

OM DENNE NYHED

DEL NYHED