Makita lager- og kontordomicil, Horsens

FAKTA

Bygherre
Makita Elværktøj

Arkitekter
Lundhils Tegnestue
Dansk Halentreprise A/S

Areal
ca. 20.000 kvm

Periode
Sept. 2021 – Nov. 2022

Energi og bæredygtighed
BR18

LB Consults ydelser
Bygherrerådgivning

Kontaktperson
Direktør Steen Klokker
Makita Elværktøj

RUMMELIGT LAGER- OG KONTORDOMICIL

Makita etablerer et nyt lager- og kontordomicil på Orionvej i Horsens. Byggeriet omfatter ca. 17.000 kvm lager i ca. 14,2 meters højde med tilhørende 3.000 kvm administrationsbygning til Makitas medarbejdere. Administrationsbygningen består desuden af et showroom, demorum og værkstedsfaciliteter, hvorfra Makitas produkter serviceres og og leveres til alle salgskanaler i Danmark.

Administrationsbygningen rummer nye, lyse mødelokaler med optimal komfort. Ligeledes er et åbent og moderne kontormiljø og showroom indtænkt i projekteringen af byggeriet.

Fokus på medarbejdernes trivsel i hverdagen

En sammenkobling mellem bygningernes hjørner sikrer, at Makitas medarbejdere nemt kan bevæge sig mellem lageret og kontoret. Det er en løsning, som får den daglige drift til at glide nemmere, da afdelingerne ikke bliver adskilt fysisk fra hinanden.

Vi vægter gode arbejdsomgivelser for Makitas medarbejdere i byggeriet. Det sikrer vi ved at sætte os i deres sted og prioritere funktionalitet, sammenhæng og godt indeklima.

LB Consults ydelser

LB Consult har som bygherrerådgiver fokus på at sikre, at der tages højde for Makitas ønsker og krav til byggeriet. Det sikrer vi gennem forvetningsafstemning, tæt samarbejde og personlig rådgivning forankret i dyb forståelse af Makitas behov. Vi deltager ligeledes i løbende bygherremøder, bygherretilsyn og mangelgennemgange for at sikre den højeste kvalitet.