Malling Dampmølle

FAKTA

Bygherre
Urbanus

Arkitekt
Cebra Arkitekter

Ingeniør
Arne Elkjær

Totalentreprenør
CJ Group

Areal
5.500 m2

Periode
2020-2022

Energi
BR18

Ydelser og ansvar
Bygherrerådgivning

Kontaktperson
Michael Just, Urbanus

Bygherrerådgivning med fokus på tid, kvalitet og økonomi

I Malling opfører Urbanus 52 boliger med både rækkehuse og lejligheder i ét og to plan, et fælleshus og en gæstebolig. Derudover indeholder projektet også en renovering af eksisterende el-transformerstation.

LB Consult er bygherrerådgiver til Urbanus, hvor vi igennem tæt dialog og personlig rådgivning sikrer, at alle bygherres ønsker og behov imødekommes. 

Moderne boliger på historisk grund

Boligerne bliver en blanding af både rækkehuse og lejligheder i ét og to plan. Et fælleshus og en gæstebolig skal sikre sammenhold og fællesskab blandt beboerne, så området fremstår som et samlende byrum. Derudover skaber pladser, gårdrum, haver og gadeforløb et område med en ny og moderne arkitektur, der refererer til de gamle trelængede købmandsgårde og stationsbypræg, som karakteriserede det gamle Malling.

De sammenbyggede huse får varierende bygningshøjder fra en til fire etager med sadeltag. Taget følger højdespringene, og tag- og facade bliver i samme materialer, så det giver indtryk af at tag og facader smelter sammen. 

Det flerlængede gårdmiljø skaber rammer for forskellige mødesteder, der understøtter sociale og inkluderende fællesskaber for alle typer af beboere.

LB Consults ydelser

Vi har i LB Consult haft et stort fokus på at sikre bygherres ønsker og krav til byggeriet opfyldes i totalentreprisetilbud og kontrahering, samtidig med at kvalitet og økonomi stemmer. Vi udarbejder blandt andet månedlige stadevurderinger iht. totalentreprenørens tidsplan, og vi gransker projektmaterialet i faseovergange. 

Vi håndterer ekstrakrav fra entreprenøren og udfører bygherretilsyn under udførelse og lejlighedsvis kontrol af totalentreprenørens kvalitetssikring og fagtilsyn.

Ingeniørfaglig bistand ligger som en naturlig del af vores bygherrerådgivning og sikrer høj kvalitet i det færdige byggeri.