Nyhed / Nye medarbejdere

29. august 2018

Medarbejdernyt

NYE MEDARBEJDERE I LB CONSULT

Pr. 1. august 2018 tog vi imod 5 nye ansigter i LB Consult. Vi byder dem hjerteligt velkommen og er stolte af, at de vil være en del af LB Consult. Møde de nye medarbejdere her:

Birthe Buhl Jensen
Tegnestuechef
bbj@lb-consult.dk + 21 28 84 94

Birthe Buhl Jensen er vores nye Tegnestuechef. Birthe har knap 30 års erfaring fra byggebranchen i både ind- og udland som hhv. entrepriseleder, projektleder og bygherrerådgiver. Birthe er uddannet bygningskonstruktør og har en Master i Bygherrerådgivning MBV. Hun kommer fra en stilling som Jobmanager i Arkitema. Birthe har hos os ledelses- og ressourceansvar for medarbejderne og indgår som en del af ledelsen.

 

 

Cecilie Skov Potempa
Praktikant (konstruktionsingeniør)
csp@lb-consult.dk + 86 20 68 63

Cecilie Skov Potempa er én af vores to nye konstruktionsingeniør-praktikanter. Cecilie studerer bygningsdesign på Ingeniørhøjskolen ved Aarhus Universitet og skal være hos os til og med december 2018.

 

 

Astrid Mathilde Edberg
Kommunikation og administration
ame@lb-consult.dk + 86 20 60 95

Astrid Mathilde Edberg er ansat i et barselsvikariat som kommunikations- og administrationsmedarbejder. Astrid har erfaring inden for kommunikation og online markedsføring og skal varetage den daglige administration og kommunikation. Astrid er ansat frem til september 2019.

Samsor Sohil
Konstruktionsingeniør
sso@lb-consult.dk + 86 20 68 65

Samsor Sohil er konstruktionsingeniør og kommer fra en stilling hos Toudal Rådgivende Ingeniører. Samsor skal bl.a. arbejde med dimensionering af bærende konstruktioner og er i første omgang blevet tilknyttet arbejdet med Marselisborghallen og Myretuen.

 

 

 

 

Okan Akdag
Praktikant (konstruktionsingeniør)
oka@lb-consult.dk + 86 20 60 92

Okan Akdag er vores anden nye konstruktionsingeniør-praktikant. Okan studerer bygningsdesign på Ingeniørhøjskolen ved Aarhus Universitet og skal være hos os til og med december 2018.

 

 

Leave a Reply