Nyhed / Nye medarbejdere

16. maj 2019

Medarbejdernyt

4 NYE MEDARBEJDERE I LB CONSULT

Vi byder fire nye kollegaer hjerteligt velkommen og er glade for, at de vil være en del af LB Consult. Mød dem her:

Henning Gregersen
VVS/VE-installatør
heg@lb-consult.dk + 23 20 66 89

Henning kommer fra en stilling hos OBH Rådgivende Ingeniører i Odense. Han har erfaring med rådgivning, projektering og udførelse inden for VVS-installationer og energioptimering og har arbejdet med alt fra mindre private byggesager til store ESCO renoveringsprojekter. Henning er tilknyttet vores kontor i Kolding.

 

 

Claus Tæstensen
El-installatør
clt@lb-consult.dk + 21 81 51 43

Claus er uddannet el-installatør og kommer fra en stilling hos Sweco. Han har gennem årene som rådgiver og elektriker fået bred erfaring med alle aspekter af elektriske installationer i alle typer af byggerier. Claus projekterer i øjeblikket vores mange almene boligprojekter på Djursland. Claus er tilknyttet vores kontor i Kolding.

 

 

Nermin Harbas
Bygningskonstruktør
nha@lb-consult.dk + 21 54 51 33

Nermin er uddannet tømrer og har 13 års erfaring fra faget inden han blev uddannet bygningskonstruktør. Nermin er tilknyttet vores kontor i Aarhus, hvor han i første omgang dels projekterer to boligprojekter henholdsvis i Ryomgård og på Ceres Allé 11 i Aarhus, og dels projekterer han bulkhaller på Aarhus Havn for SDK Shipping.

 

 

Kasper Nygaard
El-installatør
kan@lb-consult.dk + 21 26 57 98

Kasper er uddannet el-installatør i 2013 og han har bl.a. sejlet som El-mester for DFDS, inden han fik sin egen installationsforretning. Kasper har erfaring med industri, almene boliger, jernbaner (DSB og Banedanmark anlæg) og VE-anlæg. I øjeblikket projekterer han 101 boliger i Åbyen i Aarhus C. Kasper er tilknyttet vores kontorer i Aarhus og Grenaa.

 

 

 

 

 

Leave a Reply