Nyhed / Afdelingsleder i Kolding

1. oktober 2018

Søren Skjold Eckhoff er ansat som afdelingsleder i Kolding

Søren Skjold Eckhoff er pr. 1. oktober ansat som afdelingsleder i Kolding. Her skal han opbygge LB Consults nyeste afdeling med endnu flere kompetente medarbejdere og nye projekter i det midt- og sydjyske. Søren bidrager med et stort netværk og mange kontakter i branchen og skal udvikle afdelingen med henblik på at styrke LB Consults position.

JEG MØDTE EJERKREDSEN FOR 1,5 ÅR SIDEN OG FANDT DEM UTROLIGT ÆRLIGE OG LIGETIL. DEN TROVÆRDIGHED, BÅDE EJERNE OG FIRMAET REPRÆSENTERER, BETYDER MEGET FOR MIG, OG DERFOR TAKKEDE JEG JA TIL AT BLIVE AFDELINGSLEDER I KOLDING. JEG GLÆDER MIG MEGET TIL AT UDVIKLE VIRKSOMHEDEN OG LÆRE MEDARBEJDERE, SAMARBEJDSPARTNERE OG KUNDER AT KENDE

Forretningsudvikler, projektleder og coach

Søren er uddannet bygningsingeniør og har de sidste mange år arbejdet med forretningsudvikling og suppleret sin uddannelse med en mini MBA i forandringsledelse. Han har arbejdet indgående med ledelse herunder implementering af nye metoder til at sikre vidensdeling internt og eksternt samt udarbejdelse af nye strategier og arbejdsrutiner.

“Jeg har en inkluderende lederstil,” fortæller Søren og fortsætter:

“Det betyder, at jeg arbejder uformelt og åbent og søger konsensus inden for det fastlagte område. Jeg fastsætter rammerne og uddelegerer opgaver og sidst, men ikke mindst, er jeg tro mod egne og vedtagne beslutninger.”.

Det er ikke kun som forretningsudvikler, at Søren udmærker sig. Han har i mange år haft en nøgleposition som kunderådgiver og bygherrerådgiver og har mere end 15 års erfaring som projektleder på større multidisciplinære byggerier.

Sørens kvaliteter som kunderådgiver understøttes af hans store netværk. Han har gennem årene opbygget og fastholdt relationer til kunder og samarbejdspartnere på alle niveauer. Selv fremhæver han sin evne til at sikre værdiskabende relationer for alle parter:

“Jeg er idéskabende og drives af at udvikle idéer og koncepter. Og så er jeg god til at drømme med kunderne og se deres behov og udvikle løsninger. Samtidig har jeg en meget praktisk måde at gå til udfordringerne for at finde den bedste løsning.”

 

Søren fremhæver LB Consults commitment til opgaveløsningen som unikt, og noget han glæder sig til at blive en del af:

“JEG SER LB CONSULT SOM EN RÅDGIVER MED EN FLEKSIBEL OG MEGET HANDLINGSORIENTERET TILGANG TIL OPGAVER. DER ER INGEN STIVE SYSTEMER ELLER HANDLINGSLAMMELSE, DERIMOD ARBEJDER ALLE MÅLRETTET MED AT LØSE KUNDERNES BEHOV OG NÅ HELE VEJEN RUNDT OM OPGAVEN.”

Udover sit arbejdet har Søren siden 2010 fungeret som coach for yngre ingeniørtalenter og arbejdet som ekstern sparringspartner for udvalgte erhvervsledere i sit lokalområde.

Et stærkt CV

Søren kommer fra en stilling som Markeds- og kundechef i NCC.

Han har tidligere været ansat som afdelingschef i Sweco. Her havde Søren ansvar for udvikling og drift af forretningen omkring byggeri i Syd- og Sønderjylland. Samtidig udviklede han det landsdækkende forretningsområde inden for svømmebade til at blive Danmarks største og førende.

Derudover har han besat en række chefstillinger i bl.a. Danfoss og COWI. Søren var hos Danfoss i perioden 2012-2015, hvor han bl.a. var udviklings- og afdelingschef for Real Estate Portofolio.

Fra 2003-2012 var Søren ansat i COWI, hvor han var med til at starte et nyt kontor i Aabenraa og senere også overtog ledelsen af kontoret i Kolding. I en periode fungerede han som konstitueret regionsdirektør.

Søren begyndte sin karriere i Rambøll i 1994 som VVS-ingeniør og har været med til at sætte klimaet på dagsordenen.

 

Vi glæder os til at byde Søren velkommen og lade hans viden, erfaring og netværk komme medarbejdere og samarbejdspartnere til gode.

 

Leave a Reply