Reference / Sundhed

Ny linnedmodtagelse, Sydvestjysk Sygehus Esbjerg

      

Fakta

Bygherre

Region Syddanmark, SVS Esbjerg

Arkitekt

D.A.I.

Hovedentreprenør

NEM BYG A/S

Areal

Ca. 285 m2

Periode

2016

Sum

Ca. Kr. 5,6 mio.

Energi

BR15

LB Consults ydelser

Bygherre- og ingeniørrådgivning

Referenceperson

Projektchef, Svend Erik Nielsen, Sydvestjysk Sygehus

EN TILBYGNING MED STRAM DEADLINE

Som en del af udbygningen og moderniseringen af Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg blev der opført en tilbygning til en ny linnedmodtagelse, der modtager varer samt håndterer rent og urent linned. Tilbygningen opbevarer også al sygehusets linned, og herfra distribueres linned videre til hele sygehuset via et gangsystem i kælderen.

I den forbindelse blev vi hos LB Consult tilknyttet som bygherrens repræsentant under udførelsen og teknisk rådgiver på opgaven, som skulle være færdig i uge 42 2016. Den stramme deadline skyldtes, at den eksisterende linnedmodtagelse måtte lade livet, så arealet kunne frigøres til at gøre plads til opførelsen af en ny sengebygning.

Leave a Reply