Nyhed / Hospitalsbyggeri

20. maj 2017

Bygherrerådgivning i Esbjerg

NY SENGEBYGNING I SYDVESTJYSK SYGEHUS I ESBJERG:
PATIENTEN I CENTRUM

Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg er i løbet af de kommende 10 år under forandring til et akutsygehus. Da hjertet i sygehuset, Fælles Akut Modtagelse (FAM), var færdigbygget, blev den næste store del af projektet den 14.900 m² stor sengebygning.

Sengebygningen skal stå klar i 2019 og bestå af bl.a. et ankomstområde, mødecenter, ambulante funktioner, auditorium og 158 enkeltsengsstuer. Sengestuerne er en nytænkning i patientforløbet, og de er derfor indrettet med henblik på selvhjælp. Målsætningen er, at patienten skal være i centrum.

Kurt Haudrum Mark, partner i LB Consult, er tilknyttet projektet som ekstern bygherrerådgiver. Her er opgaven at kvalitetssikre udbudsmateriale til totalentrepriseudbud, medvirke ved evaluering og bedømmelse af totalentreprisetilbud samt ved teknisk afklaring af det vindende totalentreprisetilbud. Under udførelsen er Kurt H. Mark den interne projektleder for projektafdelingen på sygehuset med ansvar for, at totalentreprenøren opfylder kontraktens bestemmelser for tid, økonomi og kvalitet. LB Consult varetager desuden bygherretilsynet for ingeniørdisciplinerne.

Leave a Reply