Nyhed / 7 nye medarbejdere på 2 måneder

8. februar 2018

Nye medarbejdere

7 NYE MEDARBEJDERE PÅ 2 MÅNEDER

Pr. 1. januar og 1. februar 2018 tog vi i LB Consult imod syv nye medarbejdere. De bliver præsenteret herunder. Vi byder alle hjerteligt velkommen og ønsker jer et godt samarbejde med vores kunder.

Karsten Lund
Bygningskonstruktør
kal@lb-consult.dk + 23 84 11 40

Karsten er 44 år og bor i Kolding. Han er primært tilknyttet LB Consults kontor i Kolding og har 12 års erfaring som konstruktør med byggeledelse, bygherrerådgivning og projekteringsledelse fra bl.a. ID Arkitekter, Danhaus og selvstændig virksomhed.

 

 

Lennart Johansen
Konstruktionsingeniør
lej@lb-consult.dk + 21 33 57 77

Lennart er 32 år og bosiddende i Horsens. Han kommer senest fra Give Stålspær A/S og har med sin anciennitet på seks år erfaring med især stål og projektstyring af underentreprenører og interne tegnere.

 

 

Thomas Waldgren Larsen
El-installatør
twl@lb-consult.dk + 21 77 25 00

Thomas, som er 45 år og bosat i Hørning, er kommet til LB Consult efter 11,5 år som EL-installatør hos DSB og inden da som projektleder hos Bravida. Han har erfaring fra både entreprenørsiden og som bygherrerådgiver for driftsafdeling.

Lennart Mark Noppenau
Civilingeniør, energi og indeklima (VVS-ingeniør)
lmn@lb-consult.dk + 24 25 76 49

Lennart er 34 år og kommer fra en stilling i Orbicon og før det fra Esbensen Rådgivende Ingeniører. Han har syv års erfaring med energi- og indeklimaberegninger, udarbejdelse af konkurrencer og tilbud samt projektledelse.

 

 

Kaare Lava Paaske
VVS-ingeniør
kpa@lb-consult.dk + 26 85 95 33

Kaare på 34 kommer fra stillinger i Orbicon og Moe. Han er bosat i Skanderborg og skal hos LB Consult varetage projektlederansvar samt projektere VVS og ventilation.

 

 

Orinta Astrauskaite
Bygningskonstruktør
oas@lb-consult.dk + 66 20 60 99

Orinta er bosat i Horsens, er 23 år gammel og kommer fra en stilling i Build Solutions IVS, Horsens. Hos LB Consult skal hun varetage tekniske tegninger i REVIT sammen med vores andre konstruktører. Orinta er oprindeligt fra Litauen.

 

 

Monica Christiansen
Konstruktionsingeniørpraktikant
moc@lb-consult.dk + 86 20 6863

Monica er i praktik som konstruktionsingeniør hos LB Consult fra februar til og med juni 2018. Hun studerer til dagligt til diplomingeniør i bygningsdesign på Ingeniørhøjskolen Aarhus, Aarhus Universitet.

FORRETNINGS- OG PERSONALECHEF
MARTIN LYSKJÆR NIELSEN
MLN@LB-CONSULT.DK

Leave a Reply