Nye uddannelsesfaciliteter til DEKRA

Nye uddannelsesfaciliteter til DEKRA skal kvalitetssikre undervisningen til kursister. LB Consult er bygherrerådgiver på projektet.

Midt i Logistikparken i Brabrand opfører DEKRA nye og funktionelle uddannelsesfaciliteter, hvor kursister kan tage kørekort til alt fra bus og gaffeltruck til last- og varebil. I Danmark har DEKRA fokus på at undervise og hjælpe mennesker sikkert gennem uddannelse. Kompetente og erfarne faglærere underviser i flere forskellige transportkurser på dag-, aften- og weekendhold. Derfor er det vigtigt, at kvaliteten af læringsmiljøerne er i top. Det er vores vision, at vi, som rådgivere, altid stræber efter at give kunden maksimal værdi. Med kvalitetsbevidste kompetencer og DEKRAs ønsker i højsædet, ved vi, at vi kan løfte denne spændende opgave.

Image3-1000x700
Image4-1000x700
Image2-1024x576

Byggeriet skal være i en god gedigen kvalitet, fordi faciliteterne skal gøre DEKRA attraktiv som skole. Opførelsen omfatter moderne og lyse undervisningslokaler fordelt på 3 etager, kantineområde og en kold lagerhal. Bebyggelsen har sammenlagt et areal på 2748 m2.

Udearealet er tiltænkt parkeringsmuligheder, hvorfor belægning hovedsageligt anlægges som parkeringsplads, som både kan benyttes af DEKRAs personale og deres kursister.

Som bygherrerådgiver på projektet hjælper LB Consult med en lang række opgaver. Opgaverne omfatter blandt andet udarbejdelse og kontrol af byggeprogram og totalentreprisekontrakt, kontrahering samt deltagelse i diverse bygherremøder og tilsyn. Vores rådgivning bærer præg af høj faglighed og personlig rådgivning, hvor vi stræber efter at opfylde og sikre DEKRAs ønsker og behov.

Det er ambitionen, at uddannelsescenteret skal stå klar til ibrugtagning medio 2022.

OM DENNE NYHED

DEL NYHED