Patienter, personale og pårørende roser den nye sengebygning i Esbjerg

STOR TILFREDSHED MED DEN NYE SENGEBYGNING

En tilfredshedsundersøgelse, igangsat af Sydvestjysk Sygehus, viser at knap 10.000 patienter generelt udviser stor tilfredshed med og ros til det arbejde der er lagt i den nye sengebygning.

Undersøgelsen påpeger at ro, privatliv, rummelighed og plads til pårørende er de fire gennemgående tilbagemeldinger. Det er nøgleord, som hele teamet bag projektet kan være stolte af, da det netop var intentionen af skabe de bedste rammer for både patienter, personale og pårørende. Personalet oplever i dagligdagen positive reaktioner, og selv har de følelsen af faglig stolthed, idet den nye sengebygning netop er deres arbejdsplads. Der kan de udføre deres værdifulde arbejde i et godt og sundt arbejdsmiljø, hvilket skaber værdi for dem.

 

Patienten i centrum

LB Consult har været bygherrerådgiver på projektet, og har i tæt samarbejde med Projektafdeling på SVS, personalegrupper, Teknisk afdeling, TEKT arkitekterne og mange andre arbejdet med opgaven siden 2014. Det gør os derfor stolte at vide, at projektets resultat har skabt, og stadig skaber, værdi for de mennesker der har deres daglige gang på sygehuset. De nøgleord, undersøgelsen udpeger, er et bevis på, at projektet er en succes og opfylder de fokuspunkter vi har haft, for at imødekomme alle ønsker og forventninger. Fra start af har mantraet for projektet været at sætte ‘Patienten i centrum’. Det glæder os derfor, at det også er den tilbagemelding teamet har fået.

Er du interesseret i at læse mere den nye sengebygning i Esbjerg, så klik her.

SVSH3
20200709_074729

Læs mere om undersøgelsen her.

OM DENNE NYHED

DEL NYHED

Del på facebook
Del på linkedin
Del på email