Praktik hos LB Consult

Styrk din faglighed og få et praktikophold med ansvar

Shape

Bliv klædt på til livet som rådgivende ingeniør

Med en praktik hos LB Consult i bagagen er du klædt solidt på til at udfylde arbejdet som rådgivende ingeniør.

Vi gør en stor dyd ud af at uddanne den næste generation af ingeniører. I LB Consult får du som praktikant egne ansvarsområder på forskellige projekter – store som små. Du kommer til at arbejde på lige fod med dine fagkollegaer og i tæt samarbejde med andre faggrupper.

Vi har en flad struktur, og du indgår på arbejdspladsen på lige fod med dine kollegaer. Du får egne projekter og ansvarsområder, som du løser i samarbejde med det øvrige team.

Vi viser dig projekterne og byggepladserne, og vi inddrager dig i forskellige møder, hvor du oplever, hvordan projekterne udvikler sig, og hvordan samarbejdet med kunde, arkitekt, entreprenør og bygherre foregår.

"Som praktikant har jeg indgået på lige fod med de ansatte - både fagligt og socialt. Jeg har eksempelvis haft ansvar for mine egne projekter."

- Laura Elkjær Jensen, konstruktionsingeniør praktikant.

Få dine ønsker til din praktikperiode opfyldt

Uddannelse af den næste generation af ingeniører er en opgave, vi tager meget seriøst. Vi har i mange år haft praktikanter i huset. Vi er derfor vant til at byde nye praktikanter velkommen, og vi ved, hvordan vi sikrer dig et lærerigt praktikophold.

Det er vigtigt for os, at din faglighed er velfunderet. Som praktikant i LB Consult får du meget ansvar, og derfor har vi brug for at vide, at du er tilpas i rollen og er sikker i din faglighed.

Vi har til gengæld en praktikansvarlig klar til at støtte og følge dig gennem hele dit praktikforløb hos os. Vi er udelukkende interesseret i at give dig de bedste rammer for faglig og personlig udvikling. Derfor holder I løbende samtaler om dine læringsmål og justerer praktikforløbet og det faglige indhold efter dine ønsker.

Shape

Styrk din faglighed og bliv del af et stærkt fællesskab

Hos LB Consult er ambitionen, at alle hver dag går glade på arbejde – og glade hjem igen. Det er essensen af trivsel for os.

Vi tror på, at din arbejdsglæde udspringer af muligheder for udvikling. Samtidig ved vi, at du vokser som ingeniør og menneske, når arbejdsmiljøet er trygt, motiverende og præget af anerkendelse. Her bliver du en del af et stærkt fællesskab, der både inviterer til faglig og personlig udvikling, og hvor vi passer på hinanden.

Vi vægter, at du som praktikant hos os indgår på lige fod med de øvrige medarbejdere – både fagligt og socialt.

Vores personaleforening skaber spændende oplevelser, der ryster fællesskabet sammen. Det sociale fællesskab blandt kollegaer smitter direkte af på det faglige fællesskab. Alt i alt giver det glade og engagerede medarbejdere, der møder vores kunder med nærvær, humør og overskud. 

Vi vægter, at du som praktikant i LB Consult har lyst til at indgå i fællesskabet, da vi er overbeviste om, at det styrker dit faglige udbytte af praktikperioden.

"Jeg har siddet med på mange tegneopgaver. Lige fra et sommerhus I den dyre ende til 7 etagers boliger. Her er mulighederne bare uendelige."

- Søren Hoffmann Baun, bygningskonstruktør praktikant.

Skal du have en praktikperiode med de bedste rammer for faglig og personlig udvikling?

Så send os din korte, motiverede ansøgning, et karakterudskrift og dit CV.

For at kunne passe på dine data, skal du sende din ansøgning via linket. Alle ansøgninger bliver læst, og du kommer ikke foran i køen ved at sende din ansøgning via mail.

Kontakt os

Har du spørgsmål, så er du mere end velkommen til at kontakte HR- og marketingansvarlig Emilie Bach Pedersen på:

tlf.: +45 21 47 75 61

E-mail: ebp@lb-consult.dk