Praktik hos LB Consult

Kunne du tænke dig at blive en del af den nye generation af ingeniører og konstruktører?

Shape

Praktikophold med ansvar

Kunne du tænke dig at blive en del af den nye generation af ingeniører og konstruktører? Har du lyst til at omsætte teori til praksis? Så er en praktikplads hos LB Consult lige noget for dig. Hvert semester har vi tre praktikanter: en konstruktionsingeniør og to bygningskonstruktører. Konstruktionsingeniøren og den ene bygningskonstruktør vil være på kontoret i Aarhus C, mens den anden bygningskonstruktør tilkobles kontoret i Kolding.

I LB Consult får du som praktikant egne ansvarsområder på forskellige projekter – store som små. Du kommer til at arbejde på lige fod med dine fagkollegaer og i tæt samarbejde med andre faggrupper. Vi har en flad struktur, som giver dig mulighed for at opleve, hvad det vil sige at arbejde i en virksomhed som vores. Du indgår på arbejdspladsen på lige fod med dine kollegaer. Du får egne projekter og ansvarsområder, som du løser i samarbejde med det øvrige team. Du kommer med ud på byggepladserne og til forskellige typer af møder, og på den måder oplever du, hvordan projekterne udvikler sig, samt hvordan samarbejdet med kunden, samarbejdspartnere og brugergrupper foregår.

"Ved LB Consult er der fokus på det faglige og det sociale, og så får man rigtig stor indflydelse på hvordan ens eget praktikforløb kommer til at være."

- Emilie Kristensen, konstruktionsingeniør praktikant.

Mød vores praktikanter

Vi har i mange år haft praktikanter i huset. Derfor er vi vant til at byde nye praktikanter velkommen og sørge for et lærerigt praktikophold. Det gør vi blandt andet ved at give dig en praktikansvarlig gennem hele forløbet og ved at holde en midtvejssamtale om dine læringsmål. Her justeres forløbet efter dine ønsker og behov, da vi er interesseret i at give dig de bedste rammer for din faglige såvel som personlige udvikling. Et praktikophold hos os skal nemlig give dig et godt indblik i hverdagen om konstruktionsingeniør eller bygningskonstruktør.

Shape

Faglighed og personlighed

Vi vægter, at praktikanter matcher vores nuværende medarbejdersammensætning. Vores sociale fællesskab blandt kollegaer smitter nemlig af på det tætte, daglige samarbejde og derfor også på vores kunders faglige udbytte.

Det er vigtigt for os, at din faglighed er velfunderet. Hos os får praktikanter meget ansvar, og derfor har vi brug for at vide, at du er godt hjemme i din faglighed.

"Jeg har siddet med på mange tegneopgaver. Lige fra et sommerhus I den dyre ende til 7 etagers boliger. Her er mulighederne bare uendelige."

- Søren Hoffmann Baun, bygningskonstruktør praktikant.

Er det noget for dig?

Har du mod og lyst til at blive en del af en moderne og voksende virksomhed, så er LB Consult lige noget for dig.

Når du ansøger vil vi gerne modtage en kort og motiveret ansøgning, et karakterudskrift og dit CV. For bygningskonstruktører vil vi derudover gerne se en relevant tegning f.eks. af konstruktionsdetaljer eller installationer.
Ansøg som bygningskonstruktørpraktikant her, og som konstruktionsingeniørpraktikant her.

LB Consult A/S følger Persondataforordningen (GDPR) af 25. maj 2018, og ved at sende en ansøgning til os giver du dit samtykke til, at vi må opbevare din ansøgning fortroligt i op til 6 måneder. Herefter slettes dit materiale.

Kontakt os

Har du spørgsmål, så er du mere end velkommen til at kontakte HR- og marketingansvarlig Astrid Mathilde Edberg på:

tlf.: +45 21 47 75 61

E-mail: ame@lb-consult.dk