På lige fod med andre ansatte

Vi har hvert semester to praktikanter i huset: en konstruktionsingeniør og en bygningskonstruktør.

I LB Consult får du som praktikant egne ansvarsområder. Du kommer til at arbejde på lige fod med dine fagkolleger og i tæt samarbejde med andre faggrupper. Vi har en flad struktur i virksomheden, som giver dig mulighed for at opleve alle facetter af ingeniørfaget, fordi du arbejder på både små og store projekter. Derudover tager vi dig med ud på pladserne og til de forskellige typer møder, så du kan opleve, hvordan projekterne udvikler sig, og hvordan samarbejdet med kunder, samarbejdspartnere og brugergrupper foregår.

Læs mere om arbejdspladsen her »
Se eksempler på projekterne her »

Vi har i mange år haft praktikanter, og derfor er vi vant til at byde nye praktikanter velkommen og sørge for et lærerigt praktikophold. Det gør vi blandt andet ved at give dig én praktikansvarlig gennem hele forløbet og ved at holde en midtvejssamtale om dine læringsmål, hvor vi kan justere forløbet efter dine ønsker.

Læs et interview med en tidligere praktikant her »

Faglighed og personlighed

Vi vægter, at praktikanter skal matche vores nuværende medarbejdersammensætning. Vores sociale fællesskab smitter nemlig af på det tætte, daglige samarbejde og derfor også på vores kunders faglige udbytte.

Derudover er det vigtigt for os, at din faglighed fra uddannelsen er velfunderet. Hos os får praktikanter meget ansvar, og derfor har vi brug for at vide, at du er godt hjemme i din faglighed.

Ansøgning

Vi vil gerne se en en kort motiveret ansøgning, en karakterudskrift og dit CV. For bygningskonstruktører vil vi også gerne se en relevant tegning fx af konstruktionsdetaljer eller installationer. Send dit materiale via vores ansøgningsformular her.

LB Consult A/S følger Persondataforordningen (GDPR) af 25. maj 2018, og ved at sende en ansøgning til os giver du dit samtykke til, at vi må opbevare din ansøgning fortroligt i op til 6 måneder. Herefter slettes dit materiale.

Kontakt

Har du spørgsmål så er du velkommen til at kontakte HR- og marketingansvarlig Astrid Mathilde Edberg på tlf. 21477561 eller ame@lb-consult.dk.