På udkig efter talenter til praktikmatch på Navitas

Forårets praktikmatch bød på spændende samtaler med en række talentfulde ingeniørstuderende

Vi var for nylig til praktikmatch på Navitas i Aarhus, hvor en håndfuld af vores ingeniører mødte nogle af de potentielle ingeniørpraktikanter, der er interesserede i at arbejde som rådgivende ingeniører. Formålet med praktikmatchen er, at studerende og virksomheder kan møde hinanden ansigt til ansigt og afklare, om de studerendes forventninger og ønsker stemmer overens med det, som virksomheden tilbyder i et praktikforløb. Konstruktionsingeniør og teamleder, Tim Hviid fortæller:

Det er altid en fornøjelse at møde så mange talentfulde og engagerede studerende, som er lige så passioneret om bærende konstruktioner som en selv. De var nysgerrige og havde mange gode spørgsmål om, hvordan det er at være i praktik som rådgivende ingeniør.
Tim Hviid Vilain
Konstruktionsingeniør

I løbet af dagen blev der både snakket om mulige opgaver, referencer, arbejdskulturen, byggepladsbesøg og ikke mindst det sociale fællesskab. Vi vægter højt, at vores praktikanter indgår på lige fod både fagligt og socialt. Derfor får vores praktikanter mulighed for at få ansvar for egne opgaver, og de er selvfølgelig også inviteret med til alle vores sociale arrangementer lige fra julefrokost til studietur til fredagsyoga. 

Fra venstre til højre: Tim Hviid, Michael Laugesen, Tor Sylvester Paltoft og Jonas Markvart Gammelgaard.

Bliv klædt på til livet som rådgivende ingeniør

Som praktikant i LB Consult – Norconsult bliver du klædt solidt på til at udfylde arbejdet som rådgivende ingeniør. 

Vi viser dig projekterne og byggepladserne, hvor du også vil blive inddraget i forskellige møder. Her oplever du projekternes udvikling, og hvordan samarbejdet med kunde, arkitekt, entreprenør og bygherre foregår.

Du bliver ligeledes en del af et stærkt fællesskab – både fagligt og socialt. Vi afholder løbende sociale arrangementer, som du selvfølgelig er inviteret med til, f.eks. studietur, sportsarrangementer, fredagsbar, brætspilsaften og julefrokost. Hos os indgår du som praktikant på lige fod med dine øvrige kollegaer.

Send din ansøgning afsted her og bliv en del af et stærkt fællesskab.

OM DENNE NYHED

DEL NYHED