Rådhuspladsen, Hørning

FAKTA

Bygherre
Bach Invest

Arkitekt
Aarstiderne Arkitekter

Totalentreprenør
LPH Byg

Areal
8.469 kvm

Periode
2018-2020

Energi
BR15

Ydelser og ansvar
Ingeniørrådgivning

Referenceperson
Steen Gissel, Aarstiderne Arkitekter

4 ETAGEEJENDOMME SOM DEL AF BYUDVIKLING

Tidligere lå der et rådhus i Hørning, men med kommunesammenlægningen er bygninger blevet overflødige, og nu ønsker et lokalt forankret team at omdanne pladsen omkring det gamle rådhus og selve rådhuset til en rambla-lignende plads.

Som en del af planen indgår også det eksisterende kommunebibliotek samt ny bebyggelse med både leje- og ejerboliger og erhverv bl.a. en dagligvarebutik samt engagerende udearealer. Der er tale om bygninger i 3-4 etager. Den første bygning har 28 lejligheder, dagligvarebutik og kælder og bliver 3 etager høj. Den anden og tredje bygning har 12 lejligheder og bliver 4 etager.
Den sidste bygning har 12 lejligheder og bliver 3 etager.

Boligerne indrettes med åben planløsning, og alle lejligheder får egen altan. Boligerne bliver en blanding af ejer- og lejelejligheder.

LB Consults ydelser
LB Consult yder teknisk rådgivning og bistand i forbindelse med byggeriet, der kommer til at rumme 69 boliger og erhverv og en underjordisk parkeringskælder. Aftalen omfatter projektering af bærende konstruktioner, afløb, vvs og el. Derudover yder LB Consult rådgivning i forbindelse mad LAR, da der etableres lavninger i terræn for opsamling af ekstrem regn.

Referenceperson
Søren Thorning, Aarstiderne Arkitekter A/S