Regionspsykiatrien, Randers

FAKTA

Bygherre
Region Midtjylland

Arkitekt og totalrådgiver
SKALA Arkitekter

Entrepriseform
Totalentreprise

Areal
1.800 m2

Rådgivningsperiode
2020-2022

Energi
BR20

Ydelser og ansvar
Ingeniørrådgivning og Commissioning

Kontaktperson
Søren Kusk Godiksen, Regionspsykiatrien Randers

GENNEMGRIBENDE RENOVERING OG OMBYGNING TIL PSYIKATRISK AMBULATORIUM

LB Consult har bistået Regions Midtjylland med ingeniørrådgivning ifm. en gennemgribende renovering og indretning af psykiatrisk ambulatorium i Randers.

Ambulatoriet indrettes fra stueplan til og med 2. sal i en eksisterende 4-etagers ejendom. I alt skal ca. 1.800 m2 renoveres.
Der skal foretages en gennemgribende renovering af ejendommen, der ryddes til råhus og efterfølgende bygges op igen med helt nye rum, overflader, installationer mm.

Ansvar og ydelser
LB Consult yder ingeniørrådgivning inden for alle fag; statik, VVS, ventilation, indeklima, energi, brand og el.

I samarbejde med totalrådgiver Skala Arkitekter har vi  i tæt dialog med bygherre projekteret og udarbejdet det komplette udbudsmateriale i forbindelse med renoveringen.

LB Consult har i denne sammenhæng ligeledes arbejdet tæt sammen med bygherre og rådgivet denne i forbindelse med udbud på bygherreleverancer, herunder bl.a. AV-anlæg og installationer, ADK-anlæg og trådløst netværk

Projektet omfatter store dele af de el-tekniske discipliner, herunder projektering af belysningsanlæg og lysberegninger samt udarbejdelse af belysningsplaner og udbudsbeskrivelser.

LB Consult fungerer derudover som CX-leder i forbindelse med idriftsætning af de tekniske installationer.