Nyhed / Rejsegilde

30. juni 2017

Rejsegilde i Kolding

BYGGERIET AF FINANS- OG KONTORHUSENE I KOLDING
ER GODT PÅ VEJ, OG FREMGANGEN BLEV FEJRET TIL REJSEGILDE.

TO FINANS- OG KONTORHUSE I DESIGN CITY KOLDING
I efteråret 2015 blev vi kontaktet af Martin Jensen, Bjert Invest A/S i Kolding med henblik på at yde in-house bygherrerådgivning på koncernens ejendomme med hovedvægt på byudviklingsområdet, Design City Kolding.

Design City Kolding er placeret centralt mellem havn og bycentrum – og kan bebygges med samlet 90.000 m2.  I februar 2016 indgik Design City aftale med KPC om at opføre to kontorhuse. Det ene et kontorhus i seks etager til Danske Bank-koncernen, hvor KPC selv har været bygherre. Sidenhen blev det solgt videre til Pension Danmark. Det andet kontorhus er i ni etager til bl.a. Sydbank, BDO, Penta Advokater samt Bjert Invest – med Bjert Invest som bygherre, LB Consult som bygherrerådgiver og senere med Self Invest A/S som hovedaktionær.

Byggeriet er i dag godt på vej, og den 29. juni blev der afholdt rejsegilde for alle involverede. Trods en grå himmel var det et succesfuldt arrangement med mad, drikke og taler fra blandt andet Koldings Borgmester, Jørn Pedersen.

BYGHERRERÅDGIVNING DER SKABER MERVÆRDI
De to finans- og kontorhuse bygges på én stor fælles p-kælder og deler også de fælles opholdsarealer på terræn. Alle etager rummer kontorer eller kontorlandskaber, møderum og birum. Derudover er der etableret en kantine og køkken på en række af etagerne. I de fire nederste etager, hvor Sydbank har være lejer fra start, er der indrettet fælles lyst atrium mod vest. De fem øverste etager er og bliver løbende indrettet i takt med byggeriets fremdrift.

Lars Bager, direktør hos LB Consult, har været bygherrerådgiveren på det 9-etagers kontorhus, og om rådgivningen udtaler Martin Jensen:

UDOVER AT UDØVE PROFESSIONEL TEKNISK RÅDGIVNING FORMÅR FIRMAET AT INDLEVE SIG I VORES FORRETNINGSMÆSSIGE BEHOV OG DERIGENNEM SKABE MERVÆRDI

”Udover at udøve professionel teknisk rådgivning formår firmaet at indleve sig i vores forretningsmæssige behov og derigennem skabe merværdi – både i processen såvel som i det færdige resultat. Vi betragter faktisk Lars Bager og hans team som en slags interne medarbejdere i vores lille organisation. En af de helt store fordele for os er, at LB Consult netop kan teame op og ned – afhængigt af vores aktuelle behov og aktiviteter.”

Leave a Reply