Atletikstjerne skal styrke LB Consult

LB Consult går nye veje med et samarbejde med atletikstjernen Sara Slott Petersen. Hun skal styrke medarbejdernes motivation, trivsel og udvikling.

LB Consult har taget initiativ til et strategisk samarbejde med Sara Slott Petersen for at give medarbejdernes arbejdsglæde og udvikling et boost.

Året ud skal atletikstjernen med mellemrum facilitere aktiviteter og holde oplæg, der er skræddersyet til LB Consults medarbejdergruppe:

“Sara har tidligere holdt oplæg for vores medarbejdere om sin måde at træne og udvikle sig på, og hun har leveret inspirerende indspark om, hvordan man med en fokuseret indsats kan nå de mål, man sætter sig. Som elitesportsudøver kender hun alt til værdien af at finde og styrke motivationen, ligesom hun ved, at personlig og faglig udvikling forudsætter en målrettet, disciplineret og dedikeret indsats. Med afsæt i egne erfaringer kan hun give LB Consults medarbejdere redskaber og inspiration, de kan bruge til at understøtte deres egen udvikling og arbejdsglæde. Jeg er helt sikker på, at vi i erhvervslivet kan tage ved lære af elitesportsfolk, og derfor er vi også stolte over, at Sara nu samarbejder med os” fortæller Lars Bager, direktør i LB Consult.

”VI HAR DE SAMME VÆRDIER”

Samarbejdsaftalen mellem Sara Slott Petersen og LB Consult gælder foreløbig året ud – i den periode støtter LB Consult Sara Slott Petersen med et sponsorat. LB Consult har i mange år støttet og engageret sig i idrætslivet og sponserer aktuelt blandt andet AGF Fodbold. Derfor faldt det også LB Consult helt naturligt, at indgå en sponsoraftale med atletikstjernen, fortæller Lars Bager:

“Hun repræsenterer de samme værdier som LB Consult: Flid, dedikation, ambition og viljen til konstant læring og udvikling. Sara er en rigtig Aarhus-pige, og med hendes præstationer er hun blevet et både lokalt og nationalt brand. Jeg er overbevist om, at hun har meget at tilbyde vores medarbejdere, når det gælder deres trivsel og udvikling. Vi har store forventninger til samarbejdet og glæder os over, at vi kan hjælpe Sara med at komme først over målstregen, samtidig med at hun gør en positiv forskel for os“.

OM DENNE NYHED

DEL NYHED