SHIP, Aarhus Ø

FAKTA

Bygherre
Olav de Linde A/S

Arkitekt
Arkitema Architects

Totalentreprenør
JFP A/S

Areal
25.000 m2

Periode
2018-2021

Energi
BR18

Ydelser og ansvar
Bygherrerådgivning

Kontaktperson
Esben Kjeldsen, Olav de Linde A/S

BYGHERRERÅDGIVNING PÅ AARHUS Ø

På Aarhus Ø opføres 202 lejligheder fordelt på 2, 3 eller 4 værelser.

Lejlighederne er tegnet med fokus på god indretning, udsigt og sollys. Alle lejligheder har deres eget udeareal. Lejlighederne i stueetagen har hver deres terrasse, og lejlighederne på de øvrige etager har alle store og lyse altaner, som skaber det bølgende udtryk på facaden.

SHIP omfatter ca. 3.500 kvm erhvervslokaler, hvor resten er fordelt på lejligheder, samt en kælder på ca. 11.800 kvm. Et gårdareal opføres med flere grønne oaser, beplantninger og gårdrum.

Anlæggelsen af området er påbegyndt i sommeren 2018.

LB Consults ydelser
LB Consult har siden november 2019 været bygherrerådgiver på projektet. Opgaven omfatter at understøtte Olav de Lindes interne projektorganisation i at varetage bygherrerollen i et omfattende og krævende projekt. Der er løbende behov for projektopfølgning med de involverede rådgivere samt projekt- og forventningsafstemning med hovedentreprenøren, JFP.

Der har blandet andet været udfordringer ift. projektorganisationen og samarbejdet med hovedentreprenøren og rådgivere på den ene sige og forventningsfulde købere af de enkelte lejligheder på den anden side.

Udover deltagelse i de løbende bygherremøder, bygherretilsyn og i løbende projektafklaringsmøder – er den omfattende proces i forhold til mangelgennemgange og etapevis aflevering allerede i fuld gang.