SHIP på Aarhus Ø

Bygherrerådgivning på stævnen af Aarhus Ø

Omkranset af Aarhus Øs hyggelige havneliv, pulserende byliv, Riis Skovs skønne natur og Aarhus bugt finder du det topmoderne SHIP, som LB Consult er bygherrerådgiver for. Byggeriet omfavner godt håndværk, havneliv og er i god harmoni med omgivelserne.

HÅNDVÆRK, HAVNELIV OG HARMONI

På Aarhus Ø opføres 202 eksklusive lejligheder fordelt på 2, 3 eller 4 værelser. Derfor henvender SHIP sig både til enlige, familier og par.

Arkitema Architects er arkitekter på SHIP og har tegnet lejlighederne med fokus på god indretning, udsigt og sollys. De høje glaspartier indfanger det særlige lys, som Aarhus Bugt bidrager med. Alle lejligheder har deres eget udeareal. Lejlighederne i stueetagen har hver deres terrasse, og lejlighederne på de øvrige etager har alle store og lyse altaner, som skaber det bølgende udtryk på facaden. Desuden huser en del af stueetagen erhvervslokaler.

Et gårdareal opføres med flere grønne oaser, beplantninger og gårdrum, som kan danne ramme for ophold, leg og aktiviteter. Anlæggelsen af det grønne område er netop påbegyndt.

ship-gaardhave0
ship-1024x576

LB CONSULTS ROLLE

LB Consult har siden november 2019 været bygherrerådgiver på SHIP. Opgaven omfatter at understøtte Olav de Lindes interne projektorganisation i at varetage bygherrerollen i et omfattende og krævende projekt. Der er løbende behov for projektopfølgning med de involverede rådgivere samt projekt- og forventningsafstemning med hovedentreprenøren, JFP. Hos LB Consult varetager direktør, Lars Bager, funktionen som bygherrerådgiver.

Udover deltagelse i de løbende bygherremøder, bygherretilsyn og i løbende projektafklaringsmøder – er den omfattende proces i forhold til mangelgennemgange og etapevis aflevering allerede i fuld gang.

Vi fokuserer på, at SHIP bliver udført i en god og gedigen kvalitet, hvor de enkelte købere har haft mulighed for at lave en række individuelle købertilvalg. Det er et stort plus for køberne, men samtidig udfordrer det rådgivere og ikke mindst de involverede entreprenører i forhold til at sikre et optimalt produktionsflow. De udfordringer løser vi i tæt samarbejde.

De første købere skal efter planen overtager deres lejlighed pr. 1. februar 2021.

OM DENNE NYHED

DEL NYHED