Reference / Bolig

Sjællandsgade 3, København

      

Fakta

Bygherre

Høgh & Rousing

Arkitekt

Lars Gitz maa

Totalentreprenør

Q-Construction

Areal

1.381 m2 boliger + 594 m2 kælder

Periode

2013-2014

Energi

BR10

LB Consults ydelser

Ingeniørrådgivning og fagtilsyn

Kontaktperson

Mads Høegh, Høegh og Rousing


Tilbage

Udfyldningsopgave, København

På Sjællandsgade 3, København N ligger en nyopført ejendom fra 2015 med 14 lejemål fordelt på 2-5-værelses lejligheder mellem 60-137 m2. Der er tale om en såkaldt udfyldningsopgave i en traditionel karré, hvor et ældre hus er blevet revet ned og erstattet af et nyt, som huser P-kælder og depotrum under bygningen, 4 etager samt en penthouseetage.

I penthousen er der etableret én stor lejlighed, mens de øvrige etager består af boliger med adgang via en udvendig svalegang på gårdsiden. I stueetagen er der en portåbning om til baggårdens fællesareal. Parkeringskælderen har 13 p-pladser fordelt på 594 m2, og hele bygningen ligger på en 1.905 m2 stor grund.

Ejendommen ligger tæt på Søerne, Assistens Kirkegård samt de populære Jagtvej og Nørrebrogade. Der er gode busforbindelser lige om hjørnet og ca. en lille kilometer til den ny Nørreport Metrostation.

Hos LB Consult var opgaven at stå for den tekniske rådgivning og projektering samt tegning af de bærende konstruktioner, afløb, energi, VVS og el. Dertil fagtilsyn.

Leave a Reply