Reference / Uddannelse og institutioner

Solbjerg Hedevej, Aarhus Kommune

      

Fakta

Bygherre

Aarhus Kommune

Arkitekt

Rubow Arkitekter

Entrepriseform

Totalentreprise

Areal

1.060 kvm

Periode

2017-2019

Sum i DKK

15,5 mio.

Energi

BR18

LB Consults ydelser

Teknisk rådgivning og input til byggeprogram. Projektering af udvidet forprojekt inden for alle fag. Tilsyn. Commissioning.

Referenceperson

Fiona Rubens, Aarhus Kommune


Tilbage

Ny integreret daginstitution i Solbjerg ved Aarhus

LB Consult har bistået med teknisk rådgivning på en ny 6-gruppers integreret daginstitution i Solbjerg ved Aarhus. Daginstitutionen er opført i rumstore moduler, der er blevet samlet på en fabrik og bragt til byggepladsen, hvor de sammensættes til det færdige byggeri. Institutionen er i én etage og har fladt tag.

Grupperummene er indrettet med fleksible løsninger og kan benyttes af både vuggestue- og børnehavegrupper alt efter behov. Der er som udgangspunkt disponeret med 2 vuggestue- og 4 børnehavegrupper, men grupperummene kan hurtigt veksles til funktionsområder, hvis der er brug for det. To af grupperummene er sammenlagt til et stort fællesrum, som kan adskilles til to seperate grupperum igen på et senere tidspunkt.

LB Consults ydelser:

LB Consult har bistået med teknisk rådgivning og er kommet med input til byggeprogrammet. Vi har ligeledes udført et udvidet forprojekt, som totalentreprenøren har overtaget og søgt byggetilladelse til.

LB Consult deltager i bygherremøder, foretager tilsyn og udfører commissioning på byggeriet.

Tak til RUBOW Arkitekter for lån af billeder.

Leave a Reply