Station Aarhus Nord er klar til udrykning

I Lisbjerg står den moderne og bæredygtige Station Aarhus Nord færdig, og er netop blevet indviet. Nu er brandfolkene klar til hjælpe og rykke ud til borgere i omegnen.

Stationen er fuldtidsbemandet. Det betyder, at byggeriet i høj grad tager hensyn til, at brandfolkene har døgnvagter og bruger meget tid på stationen mellem udrykninger.
De gennemtænkte indretningsløsninger danner rammen for et godt og sikkert arbejdsmiljø med fokus på indeklima, fleksibilitet og internt flow. Projektets stor medarbejderinvolvering resulterer i, at brandfolkene får præcist det arbejdsmiljø, som de ønsker.

Merværdi skaber gode resultater

LB Consult varetager rollen som teknisk bygherrerådgiver for Østjyllands Brandvæsen. Det indebærer afklaring af hvilke tekniske krav, der er til en moderne og fremtidssikret brandstation. Igennem vores personlige rådgivning, hjælper vi med at træffe de rigtige beslutninger og stille de rigtige krav, så byggeriet lever op til forventningerne ifm. funktionalitet, bæredygtighed og teknisk præcisering.

Vi har særligt fokuseret på at danne os en forståelse for, hvilke behov personalet har under en døgnvagt. På den måde skaber vi rammer, i samarbejde med Østjyllands Brandvæsen, som kombinerer et hjem, en arbejdsplads og en moderne brandstation. For os er det vigtigt, at brandstationen er attraktiv og behagelig med et godt indeklima.

Læs mere om byggeriet her.

Fakta om byggeriet

Opgaven omfatter opførelse af en 1.150 kvm stor fuldtidsbemandet brandstation i Lisbjerg. Bygningens tekniske formåen vil understøtte et professionelt, trygt og sundt arbejdsliv for brandvæsnet. Indeklimaet på brandstationen skærmer brandfolkene mod farlige partikler fra røg, sod og køretøjer. Indretning skaber optimale arbejdsbetingelser med fokus på fleksibilitet og flow. Visionen er at skabe en moderne bygning, som både fungerer som hjem, arbejdsplads og brandstation.
Bygherre: Østjyllands Brandvæsen
Ingeniør: Viggo Madsen
Arkitekt: Cubo Arkitekter
Entreprenør: K. G. Hansen
Areal: 1.150 kvm

OM DENNE NYHED

DEL NYHED