Nyhed / Knæk Cancer og Danske Hospitalsklovne

30. oktober 2018

Stolt sponsor af Knæk Cancer og Danske Hospitalsklovne

LB Consult støtter en række aktører i sportens, kulturens og sundhedens verden, lokalt og landsdækkende.

Igen i år støtter vi Kræftens Bekæmpelse og Knæk Cancer, og vi er som noget nyt med til at skabe glæde og nærvær for syge børn på landets hospitaler som sponsor for de Danske Hospitalsklovne. Begge dele er vi stolte af at være en del af.

 

LB Consult og Knæk Cancer

Hvert år får ca. 37.222 danskere kræft. Det er lige knap 102 om dagen. Heldigvis overlever flere end halvdelen. Jo flere vi står sammen om at knække cancer, des større effekt har vi på vores fælles fremtid. Derfor har LB Consult igen i år støttet kampen mod kræft sammen med resten af landet.

“Kræft er en fælles sag, som kræver en fælles indsats. Hver tredje dansker rammes af kræft og gør alle andre til pårørende. Det er en sygdom, der skal have al den modstand, den kan få. Derfor vil vi gerne være med til at dele håb og penge ud til den gode sag,” forklarer direktør Lars Bager.

Læs mere om Knæk Cancer her.

En rød næse skaber glæde

Hvert år indlægges mere end 60.000 børn på de danske hospitaler. Danske Hospitalsklovne støtter de indlagte børn igennem deres sygdomsforløb og spreder smil og glæde, når der er allermest brug for det.

“Vi har valgt at investere i de røde næser og blive klovnesponsor, fordi vi mener, de udfører et vigtigt stykke arbejde. Hospitalsklovnene skaber et pusterum for børn, der er indlagt. Deres arbejde skaber glæde i en alvorlig situation, og børnene kommer lettere igennem sygdomsforløbet,” forklarer Nicolai Juul.

Læs mere om Danske Hospitalsklovne her.

 

 

Leave a Reply